2) page four koncert med veninden del 2

19 0 3
                                    

Vi stod lidt og talte om lidt og været. Ind til lyset slukkede. Jeppe, Jasper og Kristoffer kom ud på scenen. Og gik over til det de skulle spille på. De begynder og spille til "du og jeg (magi i luften)". I mens man kan høre Stefan, Pelle, Jonas og Lauritz taler. Om lidt og været alle kigger hen til den ene side. Alle os fans skriger fordi de går ud. Der er godt nok lidt mørk eller meget. Så kommer der deres lysshow, som de har skrevet på deres sidste billede på Instagram. De begynder og synge.

Halvvejs i koncerten kommer Jonas hen til mig. Jeg går mok i mig selv. Han tager min hånd og kigger ned til, og synger vider. Hallo er der lige en der vil hjælpe mig. For han har blinket til mig, sunget til mig og holdt i hånd med mig. Jeg tror jeg dør. Ej det er nok meget drama. Tror jeg stopper her. Men var helt væk der han sang til mig.

Der til sidst sang de "fucking smuk" (undskyld men sangen hedder det så er lidt nød til og skrive sådan.) Så kommer Jonas hen igen og har Pelle lige i helne  bag ved. Vi før øjn kontakt. Jeg er bare glad men der de var færdig. Gik de ned fra scenen og gik bag ved. Mig og Laura gik over i en kø til autograf køen. Jeg har mange sommerfugle i maven, for står lige op ad dem.

Der gik lang tid inden det var vores tur, fordi vi ikke var så hurtig. Jeg keder mig lidt. "Hvad skal vi bagefter?" Spurgte Laura mig af.  jeg viste ikke lige hvad vi skulle. Der var nogen der snakkede om man kan gå over til deres bus. så det kunne vi også måske gøre.

"Vi kunne finde deres bus og  så kan vi vente på dem, hvis det var noget?"


undskyld der først kommer et kapitel op nu men har bare ikke tid og prøver så meget og få skrevet noget

og ved godt det her kapitel er kort og det bliver også alle de andre og måske nogen lange men ved ikke i nu


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 30, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jonas og d/nWhere stories live. Discover now