''Η πιο τρομακτική στιγμή είναι πάντα πριν αρχίσεις''.

15.6K 511 69
                                    


Σημείωση. Το Από την στιγμή που σε είδα είναι το πρώτο βιβλίο που έγραψα στην εφαρμογή το 2016,ξεκάθαρα για την πλάκα μου. H Iστορία κατέβηκε. Χρειάζεται ΠΟΛΛΕΣ διορθώσεις που θα γίνουν όταν κάποια στιγμή χαλαρώσω με τις υποχρεώσεις μου και το τελείωμα της σειράς  ''Μιας αναπνοή - Μπαρτσελόνα'' και των ''ΣΤΙΓΜΩΝ''. 



''Η πιο τρομακτική στιγμή είναι πάντα πριν αρχίσεις''.

Stephen King, 1947-, Αμερικανός συγγραφέας μυστηρίου & τρόμου



Η ζωή παίζει πολλές φορές παιχνίδια που, ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσαν να σου περάσουν από το μυαλό. Εκεί που λες ότι είσαι ευτυχισμένος και αναρωτιέσαι τι ακριβώς έκανες για να αξίζεις τόση ευτυχία, έρχεται η στιγμή που φτάνεις στο σημείο να έχεις μετανιώσει για όλα εκείνα που σε έκαναν να νιώθεις ζωντανός. Για όλα εκείνα που μέχρι πριν από λίγες ώρες σε έκαναν να ευγνωμονείς τον Θεό για τη μεγαλοκαρδία του. Κι εκεί που ένιωθες παντοδύναμος, πάνω στον πανύψηλο πύργο σου, ούτε που έχεις καταλάβει για πότε βρέθηκες στο έδαφος, τσακισμένος, δίπλα από τα συντρίμμια του. 


***

Η Μαίρη είχε μείνει αποσβολωμένη, ακούγοντας τα νέα από τη Χριστίνα. Η ανάσα της κοφτή και αισθανόταν το στήθος σαν να έχει πάνω του ένα τεράστιο βάρος και το έχει πλακώσει. Πριν από μερικά λεπτά, ήταν σίγουρη για εκείνον. Το ένστικτό της όμως, απ' ό,τι φαινόταν, την είχε ξεγελάσει και της είχε χαρίσει μία μάταιη ελπίδα που τώρα μπροστά στα τελευταία νέα, ήταν σαν να γκρεμίζεται ο κόσμος της για δεύτερη φορά. Έφερε στον νου τις στιγμές που είχε περάσει μαζί του, πριν από δύο βράδια και έσφιγγε τα υγρά της μάτια προσπαθώντας τώρα να τις ξεχάσει... και πάλι. 

Θυμός, οργή, θλίψη, όλα μπερδεμένα. Θυμό απέναντι στον εαυτό της, για τον Αλέξανδρο, τη Λένα... Απέναντι σε όλους. Δε μπορούσε να διαχειριστεί τα νέα μετά από τη νύχτα πάθους που είχε περάσει μαζί του, που τώρα φάνταζε σαν ένα τεράστιο λάθος και αδυναμία. 

«Δεν είχα ποτέ τη πρόθεση να σε προδώσω. Και ακόμα κι όταν την άφησα να μπει μέσα στο δωμάτιό μου, που καμμένη ώρα και στιγμή που το έκανα, δεν μου είχε καν περάσει από το κεφάλι κάτι κακό, γιατί δεν μ' ενδιέφερε τίποτα άλλο, εκτός από εσένα». 

🎉 You've finished reading Από την στιγμή που σε είδα(υπό διόρθωση) 🎉
Από την στιγμή που σε είδα(υπό διόρθωση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα