paranormalní deník

4.8K 301 47
                                    

1. Den: 16:56 V našem novém domě je něco špatně Kevin (Můj pes)  se chová divně. Štěká na obrazy co tu zanechali minulí majitelé, teď mě napadlo že ani nevím proč odešli. Skoro vše tu nechali, ale co nebudu se tím zabývat. Momentálně je 18:23 chtěla jsem si udělat večeři, ale nefunguje tu mikrovlnka. 18:26 - vypadl proud
"Kevine? Sakra, kde zas je" šla jsem se za ním podívat. Byl na zahradě, celkem jsem si oddechla. 18:29 - proud konečně naskočil, uf celkem jsem se bála. Podívala jsem se na svůj oblíbený seriál a šla do postele.
2. Den: Po ránu jsem si všimla jakési červené lepkavé tekutiny na zdi. Počkat, to je krev! Dveře byli otevřené "Já jsem je přece zavirala!"
Ale odkud je ta krev?  "Kevine? Kevine!?" Můj pejsek nebyl k nalezení. Našla jsem ho ve sklepě s rozparanym břichem a podříznutým hrdlem. Ta krev byla mého pejska?! Odporné. Rozplakala jsem se, ale byla jsem znechucena. Kdo to sakra udělal?!  16:38 - Slyšela jsem jak se zabouchly dveře od ložnice. "Haló? Je tu někdo? "
Snažila jsem se znít vyrovnaně, ale v duchu jsem byla vyděšená k smrti. Žádná odpověď. 18:57 - Už jsem udělala hrobeček Kevinovi. "To stačí!" hned jak jsem to dořekla z neznámého důvodu jsem omdlela.
3. Den: Probudila jsem se ve sklepě. Byla jsem uprostřed pentagramu. Nevím kolik je hodin. "Nechte mě být!  Prosím!  Já nic neudělala!"
Je to zvláštní, svíčky u pentagramu náhle vzplanuly. Přišla za mnou postava, zkusím vám ji popsat. Asi 2 metry, naprosto černé oči bez zorniček, na čele vytetovaný pentagram, místo zubů měl jakési tesáky a měl černou mikinu. "Neměla jsi se stěhovat" řekl a zasmál se ďábelským smíchem. To byla poslední slova co jsem kdy slyšela.
Nikdy se nestěhujte do domu o kterých nic nevíte! Vymstí se vám to.

Tento příběh berte jako poděkování za vote, views a tak dále :) Doufám že se vám alespoň trochu líbil a čau!  :D

Děsivé věty na dobrou nocKde žijí příběhy. Začni objevovat