Kapitel-10

24 3 2
                                    

(dag 3 i Grekland)
Vi hade gjort ett piss mer en att sola bada äta sova på två dagar så vi bestämde oss för att gå ut i kväll. Omar och Oscar bada medan jag och Emma sola. Jag tror jag somna till och blev väckt av att Omar kastar ett glas med kalt vatten." Vad fan tror Du att du gör!" Skrek jag och alla gap skratta jag kolla surt på dom med dom slutta inte att skratta så jag bestämde mig för att gå och köpa en Cola. Jag köpte den och ser att Omar hade tagit min solstol. Jag kastar colan över han...

Omar pov.
Det första jag ser är ett flin på Saras läppar och jag puttar u henne uppolera men hon hinner och dra med mig och vi båda börjar gap skratt. Hon pussade mig på kinden och gick upp från bassängen och börja sola igen.

Saras pov.

Det var dags att gå upp på rummet så jag och Omar och Emma gick till våra rum och bytte om för kvällen (kl var20:30) vi hade precis ätit och vi skulle till en affär för att köpa vatten till senare. Då vi köpte vatten och la in det i vårar kylskåp. Jag tog på mig en svart jumpsuit som jag och Emma hade likadana och svarta klackar och en "partyväska"

 Jag tog på mig en svart jumpsuit som jag och Emma hade likadana och svarta klackar och en "partyväska"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-----
Det kommer ett kapitel i morgon med så Jepp
Tusen tack för 200 LÄSARE!!!!!

Vem e det här? Sms!Where stories live. Discover now