Vi har brug for karakterer?

9 0 0
                                    

Hej allesammen!

Det lyder nok ret underligt at vi har brug for jeres hjælp! Men altså, I skal hver i sær lave jer en karakter nede i kommentaren Okay den handler pretty much om engle, der kæmper mod hinanden med sværd og magiske kræfter. De har alle sammen forskellige kræfter. I ved ligesom dem i klokkeblomst har forskellige kræfter. Yes yes, jeg tror at I er med. Der er englene på den gode side og de mørke engle.

Vi kommer til at skrive videre på denne her historie på Wattpad hvis stemningen er til det. Hvis I er så loyale at I vil følge med så opret gerne en bruger på Wattpad, (Link i beskrivelsen til siden!)

For at se hvilke ting du skal skrive om har vi været så dygtige at skrive spørgsmål som gør det lettere at lave jeres karakter, (Følg med nedenunder i skemaet tak.) :

Din karakters fulde navn, (Kælenavn må gerne skrives i parantes bagefter):

Din karakters alder:

Din karakters køn:

Karakterens udseende:

Karakterens personlighed:

Er din karakter på den lyse eller mørke side?:

Kæmper han/hun med våben eller magiske kræfter?:

Hvilke magiske kræfter har han/hun?:

Hvilket våben kæmper han/hun med?:

Hvis din karakter har et kæledyr så hvilket? (Det er frivilligt og husk at det er fantasy, alt gælder men hvis det er indviklet så beskriv det godt!):

Det var alt for skemaet, skriv ENDELIG i kommentaren det ville betyde super meget! Når vi har mellem 5 - 10 karakterer begynder vi inde på Wattpad, (Eller her det kommer an på seer tallet.)

//Emilie og Filippa.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 05, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Det Gyldne SværdWhere stories live. Discover now