Part 2

213 7 1
                                    

Tingene som gikk gjennom hodet mitt var bare om mamma og pappa. Hadde pappa ment å drepe han og mamma? Eller var det bare et uhell? Det var ikke godt å si.

Jeg så på blodflekken igjen. Den var stor og rød. Den var helt størknet og ekkel og ta på. De lå slik at den dekket litt av magen min. Jeg så under kjolen. Ingen merker etter noe som hadde skjedd. Kanskje blodflekken hadde noe med hvorfor jeg var i det svarte ekle rommet. Jeg kjente etter der blodflekken var. "Au!" det gjorde vondt. Plutselig så jeg noe foran øynene mine.

En gutt løp mot meg han hadde tårer i øynene og blåmerker overalt. Han hadde skole uniform på seg. Jeg var utenfor skolen min. Hva gjorde jeg. "Kom deg vekk!" ropte han. Tre gutter dukket opp bak han. Jeg hadde sett dem før. De var mobberne på skolen. Hyun fra Korea og vennene hans. Han hadde noe skarpt i hendene. Hyung så kjempe sur ut. Han bet seg selv i leppene. "Er du redd?" sa han og kom nærmere. Snakket han til meg. Jeg snudde meg. Gutten sto bak meg. Hyun løp mot meg eller gutten. Han løftet hånden. Det var en kniv. Han skulle akkurat til å stikke den rett i gutten. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. "Stopp!" ropte jeg. Hyun stoppet og så på meg. "Stopp?" sa han og så uforståelig på meg. Jeg nikket forsiktig. Han lo litt. "Vet du hva denne dritten har gjort?!" sa han og hevet stemmen kraftig. Jeg ristet på hodet og følte meg plutselig veldig liten. "Dra til helvete!" ropte han og veivet armen foran meg. Jeg kjente en tåre falle ned på kinnet mitt. Hyun løftet armen og skulle til å slå kniven rett i gutten. Jeg klarte ikke å styre meg selv og hoppet foran. Plutselig gikk alt i sakte film. Jeg så opp, inn i Hyuns øyne. Han var helt sjokkert. Han dro ut kniven. Da oppdaget jeg at den var inne meg. Jeg så ned. Blodet dryppet ned fra kjolen min. Jeg så opp igjen. Hyun gråt. Jeg prøvde å stå, men det gikk ikke. Jeg kollapset i armene til Hyun.

Jeg åpnet øynene. Enda et flashback. Så det var det som skjedde. Var jeg død. Dro jeg faktisk til helvete. Vell da fikk Hyun det som han ville. Håper han var fornøyd.

Fortidens fotsporWhere stories live. Discover now