Tak to bylo fakt trapný

3K 195 23
                                    

°Marinette°

Vzbudila jsem se okolo 5:47 a rozhodla se jít domů. Adrienovi jsem napsala lísteček: Tady máš moje telefonní číslo. Až se vzbudíš, tak napiš. Z láskou tvá Lady♡
Koupila jsem si druhou SIM kartu, aby mi mohl Adrien kdykoliv napsat. Už se těším, jak mě bude spamovat zamilovanýma SMSkama. Přišla jsem domů a zase chtěla spát. Nějak mi to nešlo, tak jsem si pustila film. Samozřejmě na mobilu a do sluchátek. Když už jsem měla vybraný film, zazvonil mi můj starý mobil s novou SIM kartou. To bude Kocour...

Od: Kocourek ♡

Dobré ráno, My Lady. Nebudím tě?

Odepsala jsem mu:

Od: Já

Nebudíš 😘 Nemůžu spát.

Chtěla jsem ho vidět a dát mu krásnou velikou pusu. Jenže Tikki je docela vysílená, takže budu muset počkat do dopoledne.

Od: Kocourek ♡

A proč nechceš být se mnou?

Zeptal se na otázku, na kterou jsem si v duchu odpovídala před chvilkou.

Od: Já

Moje kwami je dost vysílená, teď se nemůžu přeměnit. A taky jí musím šetřit, kdyby se něco stalo 😕😔

Kocour mi neodepisoval a tak jsem si teda pustila film. Byl docela nudný proto jsem usla. Vzbudila jsem se až v 11:56. Podívala jsem se na svůj druhý mobil, zaspamovaný SMSkami od Kocoura, vlastně Adriena. Ani jsem je nezačala číst a docházeli mi další. Chtěla jsem ho tak moc vidět, i teď mi chybí. Tikki ještě spala a já neměla co dělat. Mohla jsem si číst SMSky od Kocoura, ale pak si uvědomila, že můj pokoj je celý zanepořáděný a jistě by potřeboval uklidit... Rozpustila jsem si vlasy a uvázala si kolem hlavy šátek. Vzala jsem si velký prádelní koš a házela do něj snad polovinu svého oblečení. Čisté a ještě voňavé oblečení, co se jen tak válelo po pokoji, jsem dala do skříně. Vysála jsem si a potom vytřela. Když jsem se blížila s vysavačem ke stolu, uviděla jsem pod ním spoustu papírů. Vysbírala jsem je a podívala se na ně. Většinou to byly Adrienovi fotky, potom ale ještě dalších pár papírů. Třeba dopis od mamky z druhého dne té Kocourové nehody: Ve škole jsi omluvená, postarej se o Kocoura.
                                                     Mamka
Bylo mi z toho smutno. Přemýšlela jsem nad budoucností. Co bude říkat, až zjistí, kdo se schovává pod maskou?! Bude mě milovat ještě víc nebo mě bude chtít zabít?! Vždyť Marinette nenávidí! Najednou mi zapípal mobil. Můj druhý mobil.

Od: Kocourek ♡

Co dělá má tečkovaná přítelkyně? 😘🐞

Nevěděla jsem, jestli je to nějaký 'kompliment' nebo urážka?! Přece toho akné nemám tolik!

Od: Já

Zas tolik akné nemám😹
A mimochodem uklízím, tak mě neruš při práci!😜😘

Douklidila jsem a rychle seběhla dolů za rodiči. Řekla jsem, že jdu do parku a vypařila jsem se.
„Tikki, už máš dost energie?" Šeptla jsem. Tikki mi přilétla před obličej a obdařila mě svým naštvaným obličejem.
„Na superhrdinské účely ano, na cicmací účely ne." Chtěla zalést zpátky do kabelky. To už ale nestihla.
„Tikki, tečky!" Přikázala jsem. Jako Beruška jsem spěchala k Adrienovi domů. Samozřejmě po střechách. Okno od koupelny bylo otevřené, a tak jsem do něj vešla. Na mou štěstěnu byl zrovna na záchodě. Nevšiml si mě, protože si četl nějaký bulvární časopis. Pak ho odložil a utrhl si toaleťák. Chtěl se utřít, když v tom jsem se svalila na zem a strašně se začala smát. To každá holka musí vidět svého přítele jak kadí?! Adrien seděl na záchodě jak opařený a já jsem dostala záchvat smíchu. Takhle by měli Adriena fotit do časopisů. Pak jsem se odplazila do Adrienova pokoje a smála jsem se do té doby, dokud nepřišel Adrien.

°Adrien°

„Tak to bylo fakt trapný." Tloukal jsem si do hlavy. Vzal jsem si časopis jménem Katka a četl si, co o mě řekne toaleťák. (Vážně takový časopis a článek existuje 😂😂😂).

Strašně se vám omlouvámza 2 věci:1) Dlouho nebyla nová kapitola 2) Adrien měl dneska krátký pohled z jeho strany

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Strašně se vám omlouvám
za 2 věci:
1) Dlouho nebyla nová kapitola
2) Adrien měl dneska krátký pohled z jeho strany

No, doufám, že se vám 'trapná' scéna líbila a užíjte si zbytek prázdnin (pokud to čtěte o prázdninách).

🐱Nell🐞

Lady?? (Pokračování Princess??[DOKONČENO])Where stories live. Discover now