Chapter 1.

9 2 1
                                    

Ik lig in bad met de bubbels aan als ik ineens gebonk hoor op de deur; 'Mila schiet eens op! Er zijn ook nog andere mensen hier dan alleen jij!!' 'Daar gaan we weer...' denk ik. Het is mijn broertje Finn. 'Ga eens weg!! Ik ben bijna klaar' roep ik terug. Finn is mijn jongste broertje van net 11 jaar oud. Hij is heel lief hoor! Maar soms... Ik laat het bad leeglopen en kom er met moeite uit. Ik droog me af, loop met de handdoek om me heen naar mijn kamer en zet de muziek aan. Ik kijk op de klok en schrik van de tijd. Half 7 al?! Om 7 uur komt Robin me ophalen! Robin is een goede vriendin van mij, ik heb haar leren kennen toen ik naar de middelbare ging en inmiddels zijn we al 3 jaar vriendinnen. We zaten bij elkaar in de klas, ik ga het volgende jaar namelijk een ander niveau doen dan zij. Snel kleed ik me aan. Ik doe een boyfriend jeans met gaten, een wit shirtje met touwtjes bij de hals, m'n witte Allstars en een nieuw bomberjack aan. Ik pak mijn borstel en doe een knot in m'n haar. Ik doe een laagje mascara op mijn wimpers, poets mijn tanden en ga naar beneden. Nog heel even en we gaan naar school. Er is daar een talentenshow genaamd Plankenkoorts waar ik met een groepje vriendinnen aan mee doe, waaronder Robin. Ik heb er onwijs veel zin in! Het lijkt me heel leuk en er komen ook veel mensen. We hebben met ons groepje hard gerepeteerd en het is echt heel cool geworden al zeg ik het zelf!

*tringg*

De bel gaat en snel ren ik naar de deur. Ik doe de deur open en voor me staat Robin. Ze heeft een zwart shirtje aan met een gestreept skaterrokje. 'Haii Miel' zegt ze. 'Heeyy' zeg ik terwijl ik op zoek ben naar mijn fietssleutel. 'Waar zijn ze nou?!' zeg ik in mezelf terwijl ik licht geïrriteerd raak. 'Schiet ohooopp!!!' zeurt Robin. 'Rustiggg ik ben m'n fietssleutel weer eens kwijt.' zeg ik terug. Hoofdschuddend kijkt ze me aan en lacht. 'Jij bent ook altijd alles kwijt hé' zegt ze. Eindelijk heb ik ze! Snel ren ik naar m'n fiets en samen fietsen we naar Jill. Jill ken ik ook al vanaf dat ik naar de middelbare ging, toen kwamen we bij elkaar in de klas. Ze woont heel dichtbij dus dat is echt chill!Eenmaal daar aangekomen bellen we aan en wachten we tot ze naar buiten komt. Jill is altijd een beetje traag, dus dit kan wel even duren. Ondertussen praten Robin en ik over Plankenkoorts en over hoeveel zin we erin hebben. Na een tijdje horen we gestommel op de trap en wordt de deur opengemaakt. Jill komt naar buiten en pakt haar fiets. Ze ziet er heel erg chique uit; smokey eyes en een deftig jurkje. Jill is altijd heel erg van de make-up. Ik vind het maar wat overdreven hoor, mascara is al meer dan genoeg voor mij. Als ze klaar is komt ze terug met haar fiets en fietsen we met z'n drieën naar school.

Heey!! Super leuk dat je dit leest! Dit is dan mijn eerste boek!Dit hoofdstuk is nog niet zo lang, maar de volgende hoofdstukken worden langer!
Je hebt nu kennis gemaakt met Mila, Robin en Jill. Mila is een van de hoofdpersonages van het boek. De eerste delen zullen meer voorstel delen zijn, maar als snel gaat het veel leuker worden!! Tips zijn altijd welkom! Xx💗

SECRETKde žijí příběhy. Začni objevovat