1

17 1 0
                                    

Lees ook deel 1:where do broken hart's go?

Ik ben savana(zie media) en ik ben 20 ik heb mij haar bruin geverfd,harry is 21 en samen hebben wij 2 kinderen:Lucy van 3 en daylan van 0

Ik zit aan de tafel ,het is ochtend.lucy en daylan slapen nog.Ik kijk naar de foto's die boven de bank hangen,een van mijn en harry en 1 van Lucy en daylan.Ik denk aan 2 weken geleden toen harry hier nog was,maar toen kwam ik erachter dat harry een geheime vriendin had en toen was hij weg gegaan.Ik hoor voetjes op de trap.Hey mam,Lucy komt binnen. Hey schat roep ik en lucy klimt bij mij op schoot.Ik huil nog en lucy kijkt naar mijn tranen ,ze veegt mijn tranen af met haar duimpjes ik glimlach.Wat Is er mam vraagt ze,niks hoor zeg ik en hoor daylan huilen.Ik ga naar boven en pak kleding voor lucy en kleed ze aan,daarna doe ik hetzelfde bij daylan .Dan ga ik mijn eigen kleding pakken:

Daarna pak ik daylan uit zijn bedje en neem hem mee de trap af

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Daarna pak ik daylan uit zijn bedje en neem hem mee de trap af.Wat gaan We vandaag doen vraag ik aan lucy.Ik wil naar oma anne zegt lucy.oke zeg ik en doe daylan in de maxi cosi.
Ik doe de gordel aan bij lucy en dan start ik de auto en rij naar anne,de moeder van harry, ik woon in londen.Ik bel aan en anne doet open hey anne roep ik en knuffel haar heey meisje roept anne.Dan maak ik de gordel los van lucy en lucy springt uit de auto en geeft oma anne een knuffel omie roept ze en anne tilt haar op.Ik lach en haal de maxi cosi uit de auto.Anne loopt naar binnen met lucy in haar armen.Ik zet daylan in de woonkamer en haal hem uit de maxi cosi en zet hem bij anne op schoot.Anne zegt wat baby woordjes tegen daylan.An,lucy is morgen jarig en dan word ze 4 maar wil je dan morgen avond komen eten?Vraag ik.Natuurlijk schat zegt anne.Gemma mag ook komen.Waar is tante gemma vraagt lucy,boven op haar kamer zegt anne,je mag wel maar haar toe gaan zegt ze,ik ga wel mee zeg ik.Als ik boven ben doe ik de deur open van gemma 's kamer.Saf roept gemma,ik knuffel gemma en dan roept gemma.Waar Is mijn lieve nichtje?Hier roept lucy en gaat bij gemma op schoot zitten,ik ben morgen jarig lacht lucy.Ja hè babygirl lacht gemma.Gemma mijn haar doen en make upen voor mijn verjaardag.roept lucy.Vraag maar aan mama zegt gemma.Het mag hoor lach ik.Mama gaat naar beneden zeg ik en ik geef lucy een kus.Als ik bekenden ben hoor ik de deurbel gaan.Ik ga wel roep ik naar anne en zie doe de deur open.Daar staat harry.Dankje zucht hij en lacht ik lach terug.Harry geeft zijn moeder een kus en kijkt naar daylan. Mag ik hem vast houden vraagt hij.Ja hoor zeg ik en harry pakt daylan van anne over.Hij pakt zijn telefoon en ik pak mijn telefoon ook.Ik open Twitter, @harrystyles with my little babyboy💖 zie ik op Twitter staan,ik like het.Ik kijk op de klok Hoe laat het Is,half 5.Eum...ik moet gaan zeg ik.Ik ga even lucy roepen.Ik loop naar de trap,lucy roep ik en lucy komt met gemma van de trap.Wow wat heeft gemma jou mooi gemaakt lach ik.

Als ik beden kom rent lucy meteen naar harry en kruipt bij hem op schoot,ze begint te snikken,wat Is er vraagt harry?Jij en mama houden niet meer van elkaar snik ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik beden kom rent lucy meteen naar harry en kruipt bij hem op schoot,ze begint te snikken,wat Is er vraagt harry?Jij en mama houden niet meer van elkaar snik ik.Shuu sist harry haar,ik houd nog wel van mama hoor.geef papa maar een kus en een knuffel want We moeten gaan zeg jk tegen lucy. Harry doet daylan in de maxi cosi en geeft me een kleine knuffel dan loop ik naar anne en gemma en geeft ze een knuffel.Doeei roep ik en start de auto en zwaai. Als ik thuis ben loop in naar boven met daylan en lucy en stop ze in bed,daarna ga ik zelf in bed liggen en kleed me uit.Ik denk aan harry en mijn telefoon trilt:
H=harry
S=savana
H:Lucy is toch morgen jarig.
S:ja
H:oke,ik meende het echt wat ik tegen lucy zei,ik hou van je
S:ik ook van jou
H:x.
Dan hoor ik lucy huilen en ga naar haar toe,ze kan niet slapen,om kruip bij haar en bed en val dan in slaap

Dan hoor ik lucy huilen en ga naar haar toe,ze kan niet slapen,om kruip bij haar en bed en val dan in slaap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
It's Realy Love Or NotWhere stories live. Discover now