Serseri kadınım 1.

237K 1.1K 360
                                    

110k'yı aşmıştık biliyorum ama kurgu çok hızlıydı ve karakterlerin hiç arkadaşı yoktu bu yüzden baştan başlıyoruz sizi seviyorum sil bakştan eğlencelı +18 ve güzel bir kurgu içeren hikayeye başlıyoruz.

TANIŞMA

Yeni uyanıyordum koltukta yavaşça  doğrulurken düğmeleri açılmış siyah gömleğime bakmaya çalışırken farkında olmadığım kalın viski bardağımdaki son damlaları yere dökmüştüm. Karşımdaki aynadan kendıme bir bakış atıp ayağa kalktım. Huysuz bir tavırla düğmelerimi ilikleyip beyaz ceketimi sırtıma atıp saate baktım. Ah siktir sızmıştım. Ceketımden çıkardığım sigarayı dudaklarımla buluştururken telefonumu kurcaladım. Erdemden gelen mesajla şirketimin bodrum katındaki odamdan ayrılıp yeryüzüne çıktım. Ah babamla bir toplantım vardı şimdi kim gidicek. Huysuzca arabama binip  göz makyajımı düzeltip yola koyuldum. Ah son yarım saatim kalmıştı ve benim yetişmem lazımdı daha hızlı kullanmaya başlarken dudağımdakı  sıgaradan derin bir nefes daha aldım.

SERCİ ' DEN

"Serci ben lavobaya gidiyorum aşkım." diyen duruya baktım. elbisemin göğüs dekoltesini düzeltip onu onaylayan bir bakış attım. Yavaşça bardağımdan bir yudum daha alıp etrafa baktım.Usulca ayaklanıp arabadan sigaramı almak için çıkış kapısına ilerledim. Arabayı neden bu kadar uzağa park ettiysem sanki. Arabaya vardığımda arkamda hissettiğim sert darbe ve burnuma kapatılan bezle gözlerim kapanmaya başlamıştı. Usulca kendımı bırakırken çoktan derin bir uykuya dalmıştım.

DERİN'DEN

Şirkete vardığımda hızla toplantı odasına doğru yol aldım. Odaya girdiğimde babam yanında bir adamla konuşuyor ona sırıtıyordu. Beni fark ettiğimde oturmam için gözleriyle iğnelerken hızla oturup adamı selamladım. "Dediğiniz gibi işimiz tamam Toprak bey " dedikten sonra bana dönerek selamımı aldı ve odadan çıktı. Babam elındekı kumandaya basarak bir fotoğraf açtı. Resme bakmadan babama dönüp " bu toplantının amacı ne baba " kafasıyla ekranı gösterip konuştu "yeni oyuncağınla tanış " kısa saçlarıma parmaklarımı geçirip ekrana baktım. Güzel bir kız vardı çok güzel bir kız kaşlarımı kaldırıp "napacağım bunu baba" babam sırıtarak "karşındakı hanfendı Serci Demir , demirler holdıngın ceosu ve şirketin aynı zamanda valihahtı" onu dinlemiyor ekrana bakılı kalmıs ekrandakı kıza bakıyordum. "o artık ölü o artık sana ait ister öldür ister oyuncağın yap" kaşlarım iyice çatılırken " bu ne demek baba " babam pahallı içkisini bardağına doldururken konuşmaya devam etti "şansa bak " saatıne bakıp "02.37de ani bilinmeyen kalp krizi geçiren Tarık Demir'in vefati uzeri 02.40da ****barda çıkam yangın sonucu vefat eden Serci Demir ile demirler holding piyasadan siliniyor güzel kızım" babama sırıtarak bakarken "tamam o zaman o artık benim oyuncağım görüşürüz baba " sigaramı tekrar yakıp toplantıdan ayrıldım. Arabaya binmemle telefonuma gelen adrese doğru gitmeye başladım ah baba 6 saatlik bir yolculuk çek çekebilirsen. Koltuğumu dikleştirirken radyodan bir müzik açıp son hızla oyuncağıma doğru gitmeyr başladım. Umarım benı mutlu edersın serci hanım umarım .

Serseri Kadınım (GxG) (+18) (LEZBİYEN) (LGBT)Where stories live. Discover now