Capitolul XVIII:Putina istorie si un secret

177 17 0
                                    

Capitolul XVIII:Putina istorie si un secret

"Buna dimineata!"ma saluta Sage.

"Du-te dracu'!"strig, aruncand cu apa in perete, transformandu-se in gheata.

"Se pare ca cineva s-a trezit cu fata la cearceaf."ma informeaza Sage.

"Nu mai spune."punandu-mi barbia in palma, sprijinindu-ma de masa.

"Aseara la club a fost fantastic!"tipa Ethan, intrand in bucatarie, urmat de Blake.

Doamne, daca tii la mine si ma iubesti...

"Buna dimineata!"ne saluta Blake.

Si simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima.

"Ati vorbit cu Christina."ne intreaba Sage.

"Mi-a trimis Christina un mesaj ca s-a trezit intr-o camera de hotel, impreuna cu fostul iubit, care acum e actualul iubit."ii raspund lui Sage.

"Trebuie sa plecam de urgenta la Washigton. Ne asteapta cativa presedintii. Vor sa discute ceva important cu noi."ne informeaza Blake, citind mesajul de pe telefonul lui.

Ma ridic de pe scaun, intrand la mine in camera. Nu pot sa cred cat de beata am fost aseara. Trebuia eu sa mai cer inca doua sticle de whiskey. Macar Blake nu-si aminteste nimic, a fost mai beat ca mine. M-am lasat purtata de val. Dracu'!

********

"Multumim ca ati venit asa de repede."ne intampina Obama, intrand in sala unde se mai aflau inca cativa oameni, printre care si Putin.

"Ce s-a intamplat?"intreaba Ethan, asezandu-se pe un scaun.

"Ambreii. Au atacat o baza miliatara din Australia. Cu siguranta o sa se extinda. Si vrem sa ne ajutati sa scapam de ei."ne informeaza Putin.

"Dar cum? Sunt extrem de multi ambrei, nu toti sunt in acelasi loc."ne informeaza Sage.

"Mai tineti minte cu gardieni animalelor?"ii intreb, ei dand din cap in semn ca da."Am omorat liderul, i-am omorat pe toti. Poate asa e si cu ambreii. Poate daca distrugem un anumit lucru, ii omoram."le explic.

"Dar ce?"intreaba Blake.

"Scutul."soptesc."Protejeaza zona unde traiesc ambreii. Doar ambreii poate sa intre de buna-voie acolo. In rest, trebuie un ritual ca sa patrunzi."le spun, asezandu-ma pe un scaun, sprijinindu-mi capul in maini.

"Cum distrugem scutul. Rachetele si gloantele cu siguranta nu vor putea."ne spune alt barbat.

"Atunci va trebuii sa va spun istoria ambreilor."oftez."Cu totii stim de existenta semizeilor. Ei bine, a existat un semizeu ce a vrut putere, si a fost trimis pe pamant. Ceilalti au crezut ca a murit, dar s-au inselat. Acel semizeu putea sa absorve puterile si esenta celorlati, si ii lasa fara vlaga. Scutul a fost construit de niste oamenii ce controlau.."ma opresc, ramanand socata.

"Ce controlau?"ma intreaba Blake.

"Elementarii au construit scutul. Cei care controlau elemente. O parte din ei, nu toti. Cei care au format scutul si-au pierdut puterile, iar la scurt timp au fost omorati chiar de ambrei. Apoi, ambreii s-au ascuns si nimic, pana acum."terminand istoria scutului.

"Dar cum se poate ca ambreii sa fii creat scutul. Noi eram cei buni."se revolta Sage.

"Sage, nu au fost toti elementarii. Aminteste-ti ca pamantul, fulgerul, aerul si gheata au ramas loiale. Focul, fulgerul, apa, viteza si cine mai stie ce elemente au mai fost au creat scutul."ii explic lui Sage.

"Si cu cine ar trebui sa vorbim?" intreaba Ethan.

"Cu un geniu, care e si om."ii raspunde Blake.

"Clement!"tip, in acelasi timp cu Blake.

"Cine?"intreaba Ethan.

"Clement Sempé. Cel mai bun elev care a invatat la fosta noastra scoala. Avea numai zece. Cred ca era creierul lui Eistein(nu cred ca am scris bine)."il lamuresc."Blake, vii cu mine!"spun, Blake dand din cap in semn ca da, noi doi teleportandu-ne in fata vilei unde locuieste Clement.

Apas soneria, eu cu Blake asteptand ca cineva sa deschida usa. Usa este deschisa de Clement, imediat ce ne vede, trantind usa si incuind-o. Nu stau la taclale, si ne teleportam in casa, el fiind cu spatele la noi.

"Clement, se pare ca ne tii minte."spun, el intorcandu-se speriat."Am facut cateva proiecte la chimie si fizica. Esti destul de destept."

"Mi-ai facut o data tema la franeza."se baga Blake, eu uitandu-ma urat la el."Ce? Parca depanam amintiri."

"Am venit da ne ajuti cu un lucru. Sa distrugem scutul ce protejeaza ambreii."spun.

"Si de ce v-as ajuta?"intreaba.

"Daca ambreii ajung in America, mai precis in statul Washigton, si au chef sa faca o vizita Seattle-ului te pot asigura cu mana pe inima ca o sa treaca si prin vila ta, si tu o sa ajungi in tartar fiindca nu ne-ai ajutat. Deci, ce zici?"intreb, apropiindu-ma de el, Clement lipindu-se speriat de usa.

"Haideti in laboratorul meu si sa discutam."spune, urmandu-l, urcand la etaj.

Intram in asa-zisul laborator, incepand sa-i spun tot ce se petrece lui Clement, el notand ceva in carnetul lui.

"Scutul nu absoarbe energia celor care il ating?"intreaba, eu dand din cap in semn ca da."Daca ar absorbi si puterile unor elementari, scutul s-ar putea dezintegra. Poate."

"Adica, ca sa distrugem ambreii trebuie sa ne dam puterile?" intreaba Blake, eu ridicandu-ma de pe scaun.

"Nu sunt sigur, dar cred ca va functiona."ne lamureste Clement.

******

"Deci singura modalitate in care sa distrugem ambreii este sa ne dam puterile?"ma intreaba Sage a zecea oara.

"Da, Sage."spun, sprijinindu-ma de canapea, fiind putin ametita.

"Si imi spui o data de ce erai asa de dimineata? Cu siguranta nu era ceva important."ma intreaba Sage.

Simt cum toata mancarea imi revine, eu fugind cu super-viteza, scotand tot din mine, simtind cum cineva imi tine parul si ma mangaie pe spate. Ma ridic, clatindu-ma, reintorcandu-ma in sufragerie, in spatele meu fiind Sage. Oh, nu.

"Sage, daca ti-as spune, Blake ar intra in mintea ta si ar afla."spun, eu plesnindu-ma peste gura ca secretul meu este in legatura cu Blake.

"De ce ar avea legatura cu Blake?"ma intreaba Sage.

"Imi pare rau, Sage. O sa aflii mai tarziu. Acum vreau sa ma lamuresc cu un lucru."spun, iesind din casa si indreptandu-ma spre destinatia mea.

O sa le spun, imediat ce infrangem ambreii.

-------------------

Capitol necorectat!

Gardiana-Volumul II:Reintoarcerea gardianeiWhere stories live. Discover now