arkadaşlar ilk kitabım deil ama yinede bisürü eksiğim olcak bu yüzden eksiklerimi yada kitapta mantık hatası yaklalarsanız yorumlardan bildirmeniz yeterlidir bu arada ilk defa öyle ciddi bi katap yazma isteği oluyor bende hadi bakalım sonunu hep beraber görceğiz sizi seviyorum iyiki varsınız lgbt :*
Okulun ilk günü geç kaldığıma inanamıyorum, tabi dahada inanamadığım şey kuti nin beni bırakıp gitmesi olmuştu hayat neden bana hep götünle gülüyorsun ki. Neyseki okulla evimiz arası yürüme mesafesiyle 25 dakikaydı, hem kendi kendime söylenirken zaten çoktan yarısını yürümüştüm.
okulsa varmak üzereyken kahvaltı yapmadığımı hatırlıyıp gördüğüm ilk pastaneye kendimi attım. Cebimde ne kadar para olduğunu bilmemem ayrı bi ironiydi zaten. pastaneden içeri girdiğimde kasadaki çocuğu görünce olduğum yerde çakılı kaldım. vayyy be analar neler doğuruyor kuti bunu görmediği için çok şey kaçırmıştı.
İnat deilmi madem o beni bırakıp okula gidiyor bende ona bu yakuşukludan bahsetmiycektim. Gerçi her ne kadar öyle söylesemde tabiki bahsedecektim. Kankalık bunu gerektirir. Hem kuti'ye daha ağır bi ceza vermem lazımdı mesela ona alacağım kuruvasanlardan yedirmemek. yaşasın kötülük. :D
Pastaneden çıktığımda okula varmama son üç dört dakika kalmıştı ama ilk dersin yarısı çoktan bitmiştir dite düşünüp yürüyüşümü yavaşlattım. yavaş adımlarla yürürken arkamda duyduğum fren sesi ve hissettiğim acıyla kendimi yerde buldum. Sırtımdaki acıyı önce hissetmiyerek ayağa kalktım ve arkamı döndüğümde spoir bir arabanın bana çarptığını gördüm. Keşke ölseymişim lan bidaha böyle havalı ölme fırsatı ayağıma gelmez.
ben bunları düşünürken arabadan inen ultra yakışıklı ve giydiği ince t-şhört ten hafif kasları belli olan benim yaşlardaki çocuk hızla yanıma geldi. Ama yakışıklılığı onu kurtarmazdı. 'ya ne yapıyorsun sen ya ehliyetini kasaptanmı aldın bu yolda bu ne hız hem önüne baksana körmüsün' diye bağırırken çocuğun gözlerindeki korku biranda gidip yerini çakık kaşlar aldi. Bu haliylede çok yakışıklıydı zalimin oğlu.
'sen önce kaldırımda yürümeyi öğren istersen' dedi pişkin pişkin. 'haklısın gavatların araba sürdüğünü unutmuşum afedersin' diyip cevabı yapıştırdım gururyla göğsümü gererken kuduğum cümleyi düşündüm. Gavat mı, o ne la.
'neyse şimdi sana cevap veremiycem bişeyin varmı??' hımm düşünceli çocuk tam aradığım koca adayı:))
'yok bişeyim başımın çaresine bakarım ben' diye tersleyip tam yüriycekken ayağıma giren müthiş ağrıyla yere yığılmam bir oldu. 'bakabilceğine eminmisin' diyip piskin piskin gülerken ona ölümcül bakışlarımı attım. 'yardım etsene' diye bağırıp elimi uzattığımda elimden tutup beni kendine çekince o erkeksi kokusu burnuma dolunca resmen başım döndü.
Beni arabaya taşırken söylenmeye başlamıştı haklıymış gibi. Beni yolcu koltuğuna oturttuktan sonra havalı bır şekılde arabanın etrafından dönüp şoför koltuğuna geçti.
Hayatımda ilk defa bi spor araba biniyordum ve bu araba fazla lükstü. Hayran gözlerle etrafı izlerken onunda bana baktığını görünce duruşumu düzelttim ama iki dakika sonra resmen o rahat koltuğa sinmiştim. 'evinemi gitmek istersin hastaneye mi?' diye sorduğunda ne cevap vereceğimi bilemediğim için 'e, eve' diyebildim zorla lanet olsun kekelemiştim.
****
'Ohaaa süper demek sizin evinizide öğrendi'
'Ya kuti dalga geçme'
'Oğlum sacmalama dalga geçmiyorum o taş senin evini öğrendi bunu kutlamalıyız'
'Oha kuti cidden saçmaladın hem çocuğun homoseksuel olduğu bile kesin deil hatta bence imkansız' dediğimde birden yüzü düşmüştü. Telefonumun titremesiyle gelen mesaja baktım bilinmeyen numaradandı.
"Ayağın nasıl oldu"
'Ku,ku,kuti lan mesaj ondan da benim telimi nasıl aldı bu'
YOU ARE READING
Yan Benimle (BoyxBoy)
Teen FictionOkulda tanışan ve ikisininde başı bir türlü dertten ayrılmayan iki HOMOSEKSUEL sevgilinin başlarına gelenler. Bakalım onları neler bekliyor...
