Hoofdstuk 1

236 8 1
                                    

Hoofdstuk 1

Hier begin ik met mijn verhaal.

Nu vraag je je zeker af wie ik ben, nou ik ben rozemarijn voor vrienden roos. Ik heb een vriendin hanneke, ik zou echt niet zonder haar kunnen met de rest van de meiden uit mijn klas kan ik ook goed opschieten maar niet zoals met hanneke. Wij zijn al vrienden sinds de kleuterschool, zij is er altijd voor mij als ik hulp nodig heb en ik ben er altijd voor haar. Maar genoeg over mijn vriendin, nu weer even over mezelf.

Ik ben dus rozemarijn en ik zit op scouting. Niet zo vreemd toch? Er zitten wel meer meiden bij mij op scouting. Ook mijn twee kleine zusjes saartje en kato. Mijn tweeling zus annemijn niet. Die is daar veel te serieus voor, zij houd meer van tutten en meiden dingen doen. Wij twee zijn een een eiïge tweeling. Sommige mensen zeggen dat wij extreem op elkaar lijken anderen zeggen juist van niet, hun zeggen juist dat de een mooier is dan de andere, als ik dat hoor dan denk ik altijd ja ik weet het annemijn is mooier maar wat ze dan allemaal zeggen is dat ik mooier ben. Soms hebben we ook ruzzie over wie mooier is maarja uiterlijk is voor mij niet belangrijk.

Want innerlijk is het aller belangrijkste.

Ik heb een aantal kinderen in mijn klas zitten sommige zijn echt super aardig sommige mag ik totaal niet.

Een goed voorbeeld van wie ik dus niet mag is marijke, ze doet altijd arrogant en ze denkt dat ze de beste, snelste, slimste, mooiste enzovoort van de hele wereld is. Er is ook een jongen, Joël *zucht* hij is gewoon zo knap, zo lief, zo schattig, en zo stoer. Hij is gewoon helemaal perfect. Als ik ooit zou moeten trouwen zou het met hem zijn. Wij zijn ook hele goede vrienden maakt dat onze vriendschap niet kapot? Dat heb ik namelijk in best veel tijdschriften gelezen.

Ook zijn er super aardige meisjes in mijn klas waaronder:

Marjon, liselotte, chantal, marleen, kim, imke, renée en Jullia.

En natuurlijk ik annemijn, Hanneke en Marijke

Ook zijn er een aantal jongens:

Roel, Rick, Erick, Erik, Arnold, Mark, Sander, David, Colin, Jordi, Yoeri, Willem, Danny, Gijs, Kees en Joël *zucht*

Eigenlijk alle meisjes zijn wel aardig behalve Marijke dan.

Maar sommige jongens. De jongens die ik wel aardig vind zijn:

Joël, Danny en Rick. Niet zo veel dus. De anderen heb ik niet zo veel contact mee of vind ik gewoon niet aardig.

This is me (Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu