BÖLÜM 3

2.4K 138 491
                                    

Marinette'in ağzından

Artık çok geçti... O kahvaltıdan beri 2 hafta olmuştu ve ben hiçbir şekilde okuldan kaçamadım. Hatta sunduğum her bahaneyi aleyhlerine çevirdiler. Sonuç?

☆Okulun köşesindeki bizim zincirimize bağlı, fırın-pastane tarzı bir yerin üst katını bana satın aldılar.=okula uzağız bahanesi

☆Benim seçeceğim bir kişi korumam olacak ve benimle kalacak.=yalnız kalamam bahanesi

☆Benim seçtiğim bu koruma benimle beraber okula da gelecek ve hep yanımda olup sosyal olmama yardımcı olacak.=asosyalim, arkadaş edinemem bahanesi

☆İstediğim gibi normal giyinebilirim.= zenginim diye dışlanırım, benimle dalga geçerler bahanesi

☆Korumamı benim seçmem.= seçtiğiniz korumadan zengin ya da önemli birisi olduğum düşüncesine kapılan insanlar olur bahanesi

☆Onların gördüğü yere kadar olan tüm eksiklerimi kapatacak bir hocanın tutulması ve bana bu geçtiğimiz 2 hafta boyunca her gün ders vermesi.= 2.döneme çoktan başladılar, onlara yetişemem bahanesi

Ve bunun gibi başka bir çok bahane... Okula gitmeye tamamen hazırdım artık. Ama gitmemek için de tamamen hazırdım. Eğer okulda bir şey olursa, en ufak bir şey bile, benim okuldan ayrılmam için bir bahane haline gelebilirdi. Okulun ilk günü çıkan bir kavga mesela. Ya da beden dersinde yakar top oynarken sakatlanmış numarası. Ya da öğretmenlerin iyi anlatamaması. Sonuç olarak kazanan ben olucam ve okuldan kurtulucam. Asosyal hayatıma devam edebileceğim!

Sıkılıp yarım saattir uyuyabilmek için dönüp durduğum yatakta oturur pozisyona geçtim ve bu günden itibaren bir süre göremeyeceğim odama son kez göz gezdirdim. Gerçekten de bu oda da yalnız kalmak çok sıkıcı olabiliyor. Yılda 1 kere de olsa, Chat evde kullanmadığımız yerlerden biri olan bodrum katta kalırdı. Onu kaçmaması için insan formunda bırakıyordum. Yoksa kedi haliyle her delikten kaçabilirdi. Kimse onu böyle görmesin diye de her şeyi ile ben ilgileniyordum. Bu dönemlerde ona çok yaklaşmamam gerekse de o benim tek dostumdu ve onsuz acayip sıkılıyordum. Eminim ki o da orda tek başına sıkılıyordur. Lakin orda kalmak onun fikriydi. 2 yıl önce olanlardan sonra kendini hiç affedemedi ve oraya kapattı. Ben de onun kalabileceği gibi orayı dekore ettim. Arada 1 de onun yanına gidip kontrol ediyorum.

Yavaşça yataktan kalktım ve üstüme sabahlığımı giyinip odamdan çıktım. Uyuşuk uyuşuk mutfağa gittim ve buz dolabını karıştırdım. Hala yarı uyurdum. Buz dolabından bir kutu süt aldım ve kafama diktim. Sonra da babamın bana bıraktığı fırındaki kruvasanları alıp tabağa koydum. Farklı bir süt kutusu aldım ve iki bardağa koydum. Gidip banyo yaptım ve giyinip mutfağa geri gittim. Yarım saat sonra yeni evime gideceğimden dolayı rahat bir şeyler giyinmiştim.

Bardakları ve tabağı bir tepsiye koyup Chat'in kaldığı bodrum kata gittim. Merdivenlerin başından ona seslendim aşağıya inmem için bana komut vermesini bekledim.

''Chat?! Gelebilir miyim?! Kahvaltı getirdim sana!'' bir süre bekledikten sonra bardakların kırılma sesi geldi. Hızla aşağıya koştum ve odaya göz gezdirdim.

 Hızla aşağıya koştum ve odaya göz gezdirdim

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
SAHİBİNİ KORU! (MARICHAT)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن