FNAF SL Capitolul 7: Panoul si Minireena

254 28 3
                                    

Inainte de a incepe capitolul as vrea sa va spun cateva lucruri: O sa accept teoria cum ca animatronul din capitolul cu "Noul Golden Freddy" este Ennard nu Minireena pentru ca absolut toti oameni spun ca acela e Ennard, momentan o sa raman pe teoria asta pana vom vedea adevarul dar acesta nu e noul Golden Freddy, ci noul Puppet deoarece eu cred ca acesta a dat viata animatronicilor prin componentele sale, la asta se referea propozitia: There's a little of me in everybody, adica acele parti din el au dat viata animatronicilor.
Scott a auctualizat teaserul de pe Scottgames

In acest teaser putem vedea un panou cu doua butoane, unul de lumina si altul de electricitate, daca marim rezolutia putem vedea in spatele panoului niste balerine asemanatoare Ballorei doar ca sunt mai mici

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

In acest teaser putem vedea un panou cu doua butoane, unul de lumina si altul de electricitate, daca marim rezolutia putem vedea in spatele panoului niste balerine asemanatoare Ballorei doar ca sunt mai mici. Sa ne gandim putin, daca acei mici animatronici care seamana cu bebelusi se numesc Bidybab acestia ar trebui sa fie Minireena si cum Bidybab apartin lui Baby ar fi logic ca Minireena sa îi apartina Ballorei............GRESIT!!!
Un prieten mi-a spus sa ma uit atent la pozitile balerinelor din teaser si ma gandeam ca se gandeste el la o perversitate cum face deobicei dar apoi mi-a spus ca pozitile lor arata numele "Baby", cred ca Minireena si Bidybab apartin lui Baby. Totusi sa ramanem la panoul ala, ma gandesc ca acele Minireena si/sau restul animatronicilor se vor folosi cumva de panou sa te omoare sau chiar tu va trebui sa te folosesti de panoul ala ca sa îi opresti. Cam atat a fost si cu ca pitolul asta.
FNAFsecrets out.

Fnaf Mituri Si LegendeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum