1

887 14 1
                                    

EVA

"mogguh." zeg ik al ik beneden kom en wolfs aan tafel zie zitten. "Goeiemorgen." antwoord hij. Hij geeft me mijn ontbijt die hij ondertussen klaar had gemaakt. "dankje." zeg ik vrolijk. Maar zo vrolijk ben ik helemaal niet, ik voel me niet fit de laatste tijd. Ik denk dat ik griep ga krijgen maar ik laat niets merken. Want dan gaan ze zich zorgen om mij maken en dat is wel het laatste wat ik wil. Even later stappen we in de auto op weg naar het bureau. Als we aankomen op het bureau horen we dat er geen nieuwe meldingen zijn dus dat word bureauwerk vandaag. Dat is wel fijn nu ik me niet lekker voel.

WOLFS

Eva zit tegen over me en ik hoor haar zuchten. Ze laat haar hoofd in haar armen vallen. "gaat het wel goed met jouw?" vraag ik. Ze schrikt en zegt: "oh.... ehh... ja hoor. Ik sta op en pak een glas met water voor haar. Ik geef het aan haar en knik als bedankje. Ik loop naar de kapstok om nog even iets uit mijn jaszak te pakken. Onderweg kom ik marion tegen. "wat is er met eva?" vraagt ze. "ik heb geen idee, zelf zegt ze dat er niets is." antwoord ik. "we moeten gewoon iets beter op haar letten vandaag." zegt marion. Ik knik en loop weg. Ik zie eva onderuit gezakt op haar stoel zitten met haar ogen dicht. Ik ga weer tegen over haar aan mijn bureau zitten en zeg: "eva, als het niet gaat moet je gewoon naar huis gaan." "het gaat prima." zegt ze bijna boos terwijl ze opstaat.

EVA

Waar bemoeit iedereen zich mee. Zij zijn toch ook wel eens ziek. Ik ga weer achter mijn bureau zitten en doe als of er niets aan de hand is.

Reacties zouden erg fijn zijn, dan weet ik of jullie geinterresseerd zijn, en dat dus verder moet gaan met dit verhaal

Pas op jezelf (FM)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu