Farsa lui Volpi

103 15 6
                                    

Salutare!!!!!! M-am întors!!!!!!
Scz ca nu am mai postat de mult😅

Tikki POV
     Castelul arãta minunat! Era plin de culori, iar la intrare era un mic tablou cu animalele pe care noi, kwamiurile, le reprezentãm.
   - Fiecare are câte un turn în care poate locui. începe Wave. Sã vedem... Tikki, tu vei sta acolo. spune el și îmi aratã un turn vopsit în roșu cu puncte negre.
Imi descopăr aripile si zbor pana acolo. Intru in turn si urc miile de scări. După ce urc câteva minute dau de o usa. Aud niște zgomote si deschid repede usa. Nu era nimeni. Camera era foarte drăguța. Un singur lucru era ciudat. Peste tot erau postere cu Hunt arãtându-și mușchii. Aveam o fațã gen:  . Cine mi-a fãcut așa ceva!?!? Sigur Hunt. Chiar a devenit enervant tipul. Trag aer în piept și dau toate posterele jos. Îmi admir puțin camera și observ un plic galben ce era pus pe mãsuțã. Îl deschid curioasã:

Dragã Tikki,

     Vreau sã avem o discuție serioasã cât mai curând. Între patru ochi. Te aștept lângã pãdurea miresmelor. Sã vii singurã. Vreau sã vorbim separat de toți și sã nu spui la nimeni. Nu vreau sã avem probleme.
                                                                                                                          Semnat,
       Un necunoscut
                                                                                                                     
      Nu sunt sigurã dacã sã merg sau nu. Deci mã întâlnesc cu un cunoscut. Cred cã ar trebui sã merg. Dacã e ceva ce depinde de siguranța prietenilor mei. O sã mã mai gândesc. Pânã atunci trebuie sã scap neapãrat de mormanul de postere ce stãtea la ușa mea. Am un prieten obsedat. Pfff........
   - Tikki! aud strigãte de afarã.
     Zbor pânã jos și o vãd pe Volpi. Primul lucru pe care l-am observat când am vãzut-o era cã rânjea.
   - Ce mai vrei? întreb eu sarcasticã. Știu cã o sã dau din belea din cauza ta.
   - Mã cunoști prea bine. îmi face ea cu ochiul și mã ia de mânã.
     Ajungem în poienița unde florile din care ne-am nãscut au fost plantate și calc cu grijã. Ne ascundem dupã un tufiș și mi-l aratã pe Plagg cum stãtea la marginea lacului vorbind cu Bee. Eu roșesc un pic și mã uit tristã la Volpi.
   - Ți-am zis cã are iubitã. spun eu dezamãgitã de situație.
   - Știu. De aceea vom face ceva ce vor ține minte toatã viața. râde ea malefic. Uite. Bee vrea sã-l ia de mânã pe Plagg. Metodã clasicã. Știam eu cã e demodatã. Acum, vezi cerbul acela de acolo?
   - Da! Dar, stai puțin, eu știam cã nu existã cerbi pe aici. Acela de unde a mai apãrut?
   - Nu știi pe ce am cãlãtorit eu....
     Râd încet și revenim la subiect.
   - Ce e cu cerbul? o întreb eu.
   - Trebuie sã facem o momealã. Pune-o pe spatele lui Bee.
     Creez niște momealã și o pun pe spatele fetei fãrã sã observe ea. Volpi sperie cerul, iar acesta se duce spre lac. Când vede momeala o împunge pe Bee, iar aceasta care în apã. Volpi izbucnește în râs, dar eu o iau repede și fugim. O auzeam pe Bee cum țipa parcã lovitã ce mașinã.
   - AAAAAAA!!!!!!! Cerb nenorocit!!!!! !@#()*^%$#@!&**&^#@#$%^&*(*&^%$#@!@!!!!!!!!
      Când ajungem într-un loc în care nu ne vede nimeni ne pufnește râsul pe amândouã. Cred cã o orã am stat în ipostaza asta, apoi am mers acasã. Era seara, iar eu trebuia sã mã întâlnesc cu cel ce mi-a trimis o scrisoare. Ajung la locul stabilit și rãmân șocatã.
   - Bunã, Tikki!
   - Bunã, ...........

Hey! La cel puțin 8 voturi fac NexT!
Pãreri?

The Miraculous' storyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin