Tanışma

71 4 1
                                    

Multimedia: Ted Mosby (Josh Radnor) Profesörü yazmaya çalışırken.

"Çocuklar şimdi size her şeyi baştan sona kadar anlatacağım." dedim Alexis ve Tom'a.

Tom, "Yeni bir hikaye mi?" diyerek beni tersledi. Ama ben onun böyle bir şey demediğini varsayıp başladım.

"Her şey ben üniversitedeyken başladı. Ben öğrenciydim babanız ise tam tersine bir mimarlık öğretmeniydi. Ama ilk günün heyecanı olmalı bizim sınıfa gelmişti. Genç bir öğretmendi ve ne yapacağını bilmiyordu." Merhaba ben Ted Mosby. Sizin mimarlık öğretmeniniz." diyerek başladı konuşmaya. Mimarlık sınıfı değildik ama olayı çaktırmadık.

Tam bir kafa dengi olduğunu o sırada anladım. Ama o beni ne yazık ki farketmedi. Tahtaya bir şeyler yazıyordu "P R O F" yazınca durdu. Sanırım o arada profesör yazmayı unutmuştu. Yazması için yardım ettik resmen. Dersin ilk 15 dakikası falan konuştu ama sonunda o sınıfın mimarlık olmadığını anladı. "Özür dilerim çocuklar." diyerek koşa koşa sınıfı terketti. Herkes gülmeye başladı ama ben sadece onu düşündüm ve o ders ondan başka aklıma bir şey gelmedi. Tabi bu yıllar önce ve ben şuan 53 yaşındayım çocuklar benden çok iyi hatırlamamı beklemeyin. Neyse işte sonra ders bitti. Elimde bilgisayarım dolaşırken tekrar onu gördüm. Sanırım evine gidiyordu. Bende ev arkadaşımla markete gittim. Farklı sınıflardaydık. Ama çok iyiydi. Huylarımız aynı olmasada seviyordum onu. Mesela o Star Wars sevmezdi. Ama ben tam bir Star Wars aşığıydım. İsmi ise umm... Unuttum. Neyse ona bla bla diyebilirim. Neyse biz Bla Bla ile eve döndük. O yemeği yaparken bende bilgisayardan Facebook'a Ted Mosby yazdım. Bir sürü kişi vardı. Aradım aradım ve sonunda buldum. Ted Mosby. Genç mimar... İşte bu genç mimarın hayatımda olması gerektiğinin onu araştırırken tam anlamıyla farkına varmıştım..."

Evet bu ilk bölüm. O yüzden güzel yazmamış olabilirim. Ve isimlerin çoğunu unuttum sadece anılar hafızamda o yüzden isimleri değiştirebilirim. Vote'unuzu ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz :))

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

How I Met Your Father? (Josh Radnor Fanfiction)Where stories live. Discover now