Copilărie

50 0 0
                                    

La 3-4 ani:
Atunci cand aveam 3 ani mama ne-a lasat pe mine si pe fratele meu in varsta de 6 ani intr-o casa de drogați, defapt era un subsol sau o casa subterana nu stiu denumirea exacta. Acolo eram batuti zilnic, am fost ars cu fierul de calcat pe piept si mancam doar paine cu margarina si orez gol. Umblam dezbracat toata ziua indiferent de anotimp.
La 4 ani:
Dupa ce am iesit din acel iad am fost internat in spital avand probleme grave cu plamanii, am fost internat timp de un an. In spital am stat cu mama sau tata. Imi faceau zilnic 5 injecti si am invatat sa scriu si sa citesc, ba chiar aveam o placere de a scrie.
Cand am fost externat din spital tatal meu a fost arestat pentru droguri.
La 5 ani:
Am ramas doar cu mama tata fiind arestat, mama neavand unde sa ne duca pe mine si fratele mai mare, am mers la bunica. Mama si bunica nu s-au inteles niciodata. De acea mama a plecat iar noi am ramas la bunica. Am invatat sa dau cu sapa, sa muncesc, sa iau bataie si sa tac. Sa indur, ma maturizadem intr-un fel. Am vrut sa merg la scoala dar ghiozdanul era mai mare decat mine, si nu m-au primit. In schimb citeam si scriam corect.
La 6-7 ani:
Am mers la scoala, toti ma batjocoreau, ma stropeau cu cerneala, ma trageau de par ce sa o mai lungim, ma hartuiau. Eu
eram acolo doar pentru a studia, mereu mi-a placut scoala.
La 8 ani:
Am plecat in Italia. Certuri, batai, acelasi "regim" am avut.
La 11 ani:
S-a nascut Dominic, fratele mai mic, l-am crescut. Am plecat in Olanda toti radeau de mine, toti faceau misto.
La 14 ani:
Aici a inceput drama. Mama a fost arestata pentru droguri am stat la bunica care ma muncea in ultimul hal, munceam cu ziua la camp, la vi, cu ziua, sau chiar la pub-uri unde imi serveam colegii uneori...
La 15-16 ani:
Am intrat in depresie, ma taiam, am inceput sa fumez si sa beau. Chiar daca stiam ca nu e bine ce fac nu ma opream, consideram ca nu am motiv fara mama...fara tata doar eu si aveam si un copil mic de crescut..nu stiam ce sa fac. Acum are 6 ani a trebuit sa fac de toate, nu aveam bani, nu aveam nimic. De la 2 luni l-am crescut si nu aveam nici o cunostinta.
Prezent: traiesc in tristete adanca, material sunt bine, locuiesc la o matusa.

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Nov 07, 2016 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

BiografieDove le storie prendono vita. Scoprilo ora