Te strig !!

45 1 1
                                    

Uneori pare asa usor sa uit de tine, uneori chiar cred ca trec peste, ca totul e bine, ca imi trece, ca tu imi treci... Doar ca, de data asta ma mint eu. Imi lipsesti tare mult. Cred ca mai mult decat orice imi lipseste sa stiu ca imi esti alaturi, imi lipsesc sfaturile tale, imi lipseste "urato" ala, imi lipseste "iubita", imi lipsesi TU.
Chiar nu stiu ce sa fac sa te scot din mintea mea, sunt cat pot de puternica, doar ca e al naibii de greu sa ma prefac non stop. Acum chiar am nevoie de tine. Am nevoie sa-mi spui ca totul o sa fie bine si ca o sa fiu bine. Renunt la a-ti cere sa-mi spui daca ma iubesti pentru ca stiu ca o faci,chiar daca imi doresc asta din tot sufletul. Te vreau pe vechiul tu, te vreau cald si dulce,te vreau iubitor si protector, te vreau al meu... Te iubesc enorm si oricat as incerca chiar nu pot sa te uit...te mai vreau langa mine, nu mi-ai ajuns si nu mi-ai ajunge oricum nici o viata intreaga. Hai la mine,dragoste, am nevoie de tine. Vreau sa te simt,sa stau in bratele tale, vreau si sa ma cert cu tine, orice, numai sa stiu ca te aud si ca esti al meu.
Esti raul care imi face cel mai bine pe lumea asta, nu pot sa te scot din sufletul meu, nici nu incerc asta, nici nu vreau asta.
Acum doar te vreau si te strig...

Scrisori catre ELUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum