Two. Dar vienas laimėjimas

92 11 4
                                    

Atsirėmiau į pastato sieną ir prisidegus cigaretę lėtai įtraukiau orą. Išpūčiau kelis dūmus ir pakartojau procesą. Stebėjau kitoje gatvės pusėje esančią mokyklą, kurioje mokausi. Jeigu taip galima pavadinti. Pilna kvailų panelių su kuriomis paflirtavus kelias minutes praskės kojas. Apgailėtina.

Buvo ruduo, todėl laisvai galėjau eiti su juoda, odine striuke. Šalia šio pastato nieko nebūna. Vienintelė Amber ateina čia.

Įtraukiau paskutinį dūmą ir sutrypus nuorūką patraukiau link mokyklos. Vėjas šiaušė mano plaukus vis trukdydamas man matyti. Tyliai atsidusau ir atidarius duris įžengiau vidun. Keleto mokinių žvilgsniai atsidūrė ant manęs, bet greit jų neliko. Aš - tik paprasta panelė. Nei per daug populiari, nei moksliukė. Rudų plaukų, ryškiai mėlynų akių.

Priėjus spintelę nusiėmiau striukę ir sugrūdau ją vidun. Ketvirta pamoka buvo matematika. Mūsų mokytoja - tikra žiežula. Ji manęs tikrai nekenčia. Kad ir kaip norėčiau neišsišokt, ponia Ripkin išveda mane iš kantrybės.

Įėjau į kabinetą. Pasiekus galą numečiau kuprinę ir sukritau į suolą. Skambučiui suskambėjus mokiniai susigrūdo į klasę ir pamoka prasidėjo. Porą kartų nusižiovavau.

- Čia nemiegosi, Wakefield! - suriko mokytoja.

- Aš ir nemiegu, aš klausausi mokytojos, kuri moka vaikinams kad į lovą atsigultų, - lengvai atkirtau.

Visa klasė garsiai suūžė. Mačiau jos raudoną, perpildytą pykčio bei gėdos veidą.

- Pas direktorių, staigiai!

Pagriebiau kuprinę ir pasišalinau iš kabineto. Aš neplanuoju eiti pas direktorių...

***

Užsėdau ant savo mylimiausio, juodo Kawaski Ninja motociklo ir pasiruošiau startui. Šis motociklas - vienas greičiausių pasaulyje. Nusipirkau jį iš gautų pinigų. Na, jie praverčia. Į priekį žengė mergina, kuri greičiau atrodė kaip eilinė kekšė nei starto pradėtoja. Ji iškėlė vėliavėles ir garsiai sušuko:

- Ar jūs pasiruošę? - žmonės sukėlė didelę riksmų laviną. Ji staigiai nuleido vėliavėles ir aš šoviau į priekį palikdama priešininkus už nugaros. 

Apvažiavus kelis ratus kirtau finišą pirma.  Sustabdžiau savo žvėrį ir nulipus iš John pasiėmiau pinigus. Tai tik dar vienas laimėjimas.

Lėti, galima sakyti sarkastiški plojimai pasiekė mano ausis.

- Ir ką gi aš čia matau?.. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cigarettes (Z.M)Where stories live. Discover now