kapitola II.

118 12 3
                                    

Tak a je to tu, věci jsou v našem malým bytečku a já jdu do nový školy. No jo. Bude to dobrý. Dobrý. Ale o tom až později . . .

Všichni ve třídě byly docela na toho nováčka natěšený. Jo a jen tak. . . Takhle nějak vypadám

 Takhle nějak vypadám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dobrý ne ? :3

podle vypadám fakt dobře ! Egopoplach ! Hmmm. Ale i tak. JŽŠ !!!KDY ZAZVONÍ !!! A no konečně ! Začalo zvonit úča přišla. Učebnou se rozezněl ten její chraplavej hlas. ,,Třído, jak jistě víte, dnes přijít nový student. Jmenuje se. . . E e e e é... " ,, Tadashi Satsume " řekli jsme všichni nahlas. No jo . Od čeho je asi facebook ne XD. No, tak asi polovina třídy jak Tadashi vypadá. Ale to můžou být starý fotky...

Čekal jsem venku před třídou. Najednou se ozvalo pronikavě moje jméno. Super! Jó, pamatujete si na Lepší a Dobrý ? No,tak to nikdy fakt nebylo. Nikdy... otevřely se dveře a učitelka,která vypadala jak ta babice z mrazíka, mě zavolala dovnitř. Stanul jsem před třídou. Chvíli jsem pozoroval lidi a věci tam. Holky, kluky, křečka , kterej běhal v tom kolečku jak blbej, jadadydý, judadá nnn ,, Tak, jak koukám, představovat se nemusíš. Tak nám alespoň řekni něco o sobě. " Zase asi řeknu to samý. ,, Narodil jsem se Osace a asi pětkrát jsem se přestěhoval. Žiju jen s bráchou. Všichni z mý rodiny kromně babičky a mýho bráchy jsou mrtvý. A jsem adoptovaný. Nic víc, nic míň. Jo a prosím nelitovat, nesnášim to

Chudák. ,,D-dobře, posaď se támhle k Mizukimu" No ne ne ! On jde ke ! Vypadal tak roztomile. Moment. On řasenku. A ji o dost líp než místní fiflena. Měl sem sto chutí pohladit ho po těch jeho sametových vlasech ,,Ahoj! Jsem Mizuki Samemashi! Doufám že s-" ,,Tak hele, rozhodně se nehodlám bavit s někym, koho znám sotva minutu. Jasný ? ,, Jo. Ale-" ,,Jsem rád že si rozumíme. Hele, nic proti tobě nemám ale fakt nemám náladu se s někym bavit. Dík" Chjo, tak nic. Možná se bude chtít bavit později . . .

Chceš mě? Chci tě ! - YaoiWhere stories live. Discover now