Funny questions tag!

2.9K 206 578
                                    

Čitala sam neke postove na nekom blogu i došla do ovog taga. Kako me niko nije tagovao ili nominovao za ovo ja nominujem sebe. :)

1. Kada je tvoj rođendan?

07.01

Rečenica uz koju sam odrasla: „Nisi mogla da se rodiš na lepši i važniji dan". Ali ne slažem se sa tim. Prvo jer je Božić i da hoćeš ne možeš da ga slaviš jer je ipak Božić i ko bi ti došao? A i rođendane uopšte ne volim, postaješ godinu dana stariji, godinu dana bliži smrti.

2. Tri omiljene boje?

Bilo koja, bilo koja samo što svetlije. Volim svetle boje, ne volim tamne. Ovih dana najviše nosim svetlo plavu, ljubičastu i roze tako da ćemo njih uzeti za omiljene :)

3. Tri omiljena citata?

- Life is funny. Things change, people change, but you will always be you, so stay true to yourself and never sacrifice who you are for anyone. - Zayn Malik

-You can't go to sleep without a cup of tea and maybe thats the reason that you talk in your sleep...- Louis Tomlinson (zanemarićemi što je ovo zapravo stih iz pesme i uzećemo ga za citat, okej?)

-Misli dobro pa će dobro i biti.- Ivo Andrić

4. Da li si zavisnik od jutjuba?

Ovih dana moja rutina je wattpad-hrana-YouTube - wattpad - YouTube - YouTube - hrana- ponovi, tako da može se reći da jesam. Kada pronađete super youtubere jednostavno ne možete da se skinete sa YouTuba.

5. Omiljene emisije na TV-u ili jutjubu?

Orange is the new Black, PLL i Andrija i Anđelka :)

6. Tri kvaliteta koje ceniš kod najbolje drugarice?

To što smo dvojnice. Mi možda nismo izgledom dvojnice ali dušom smo jednake. Što pred njom ne moram da budem uzdržana, što sam pred njom ono ko stvarno jesam. Izabrala sam je jer pred njom ne moram da biram reči. I to što sam sa njom provela najbolja vremena i najgore oluje.

7. Da li voliš svoje ime?

Nikad nisam nešto preterano volela svoje ime ali mi sviđa što nije tako često.

8. Ako bi mogla da sama izabereš svoje ime, koje bi to bilo?

Anastasija ili Anđelka, kako sam prvobitno trebala da se zovem. To mi je nekako lepo i ne znam...

9. Koji je tvoj neostvarivi san?

Da otvorim youtube kanal. Niste očekivali nešto ovako... glupo i prosto? Volela bih ali se previše bojim kamere. I ne toliko kamere koliko negativnih komentara koje bih mogla da pokupim. Tako da mi to još uvek ostaje san.

10. Da li se šminkaš?

Ne, ne, ne, ne, no, no. U životu nisam stavila šminku na lice. Ni ne planiram, ne volim da se šminkam, takva sam kakva sam i uostalom šta će mi šminka u 7. razredu?

11. Ako bi mogla da napišeš knjigu, kakav bi bio naslov i o čemu bi bila?

Mnogo mi se sviđa naslov 'Nebo nema miljenike', ali sačekajte malo da ja napišem knjigu pa ćemo za naziv i opis lako :)

12. Šta te odmah rasplače?

Tip sam osobe koja ne plače. Ne mogu da plačem, skupljam sve u sebi što me tišti i što me boli i posle samo nešto loše da mi kažeš ja ću se rasplakati. Onda odem u kupatilo, isplačem se i posle se pravim da se ništa nije desilo. Tako da ne postoji neka konkretna stvar koja može da me rasplače.

13. Šta te pravi besnom?

Besna sam i iznervirana kada vidim koliko brzo neka osoba može da me odbaci i nađe zamenu. Što sam konstantno predmet podsmeha. I što se osećam odbačenom.

14. Šta te čini srećnom?

Zadovoljna sam i srećna sa svojim životom kakav god on bio, jer uvek može gore i bolje. Srećna sam i zadovoljna svime što trenutno imam i što sam ovakva kakva jesam a naporno radim da bih postala ono što želim. Srećna sam jednostavno, ne mogu da kažem šta me čini srećnom. Samo sam srećna.

15. Šta je ,,Fangirling"?

Kada ti srce kuca 300 na sat kada ih neko spomene ili kada vidiš neku njihovu sliku. Kada počneš da vrištiš tekst pesme kada na radiu ili TV-u puste Little Things, Drag me down, Sorry, Love Yourself... Kada osećaš leptiriće u stomaku i kako te jeza prolazi dok slušaš neke njihove pesme. To je za mene fangirling :)))

16. Tri omiljene poslastice?

Čokolada, čokolada i čokolada? Jesam li rekla čokolada? Ne? Čokolada!

17. Tri omiljena jela?

Pohovane palačinke, punjene pečurke i ćufte u paradajz sosu.

LIFE!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LIFE!

18. Tri omiljena pića?

Pa Coca Cola, Pepsi ili voda. Šta drugo mogu i da pijem? xD

19. Tri zabavne stvari koje voliš da radiš?

Jedem, visim na yt i wattpadu i gledam serije. Život mi je baš zanimljiv, složićete se :)))

To bi bilo to od ovog taga... Može da ga uraditi svako ko želi, ili svako ko je video ovo. Ko voli, nek' izvoli :))

A hint of sarcasmWhere stories live. Discover now