❧ Lijst der woorden

535 28 9
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Om het voor jullie alle wat makkelijker te maken zullen hier alle onbekenden woorden te staan, deze woorden zijn geheel eigen verzonnen en hier staat dus ook een copyright op, kom je deze woorden tegen in een ander boek, vermeld dit dan aan mij, d...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Om het voor jullie alle wat makkelijker te maken zullen hier alle onbekenden woorden te staan, deze woorden zijn geheel eigen verzonnen en hier staat dus ook een copyright op, kom je deze woorden tegen in een ander boek, vermeld dit dan aan mij, dankjewel.

Wezens

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Wezens

Mori ~ Een Mori is een wezen op Gadara, het is een schaduwwezen, ter vergelijken met vampiers maar zij kennen geen haar, ze zijn rond de 2,5 meter en zeer gespierd gebouwd. De meerderen tanden in hun bek zijn scherp en hebben de structuur van een haai. De wezens zijn intelligent en leven in de riolen van Gadara, de gene die ze gezien hebben hebben het vaak niet overleefd. Ze zijn uitermate snel en kunnen zich transformeren in een mens, ze zijn te herkennen aan hun witte haren,rode ogen en tanden. Maar vaak herkennen mensen deze schone vaak te laat.

Hun bijt verlamd je door het groene slijm gif en kan je transformeren tot een bloedlustig monster, zij die er niet aan toegeven worden Nightmares. Alleen hun kus kan je kun krachten laten geven.

Zwakte : Onbekend

Nightmare(s) ~ Nightmares zijn getransformeerde mensen die niet toegaven aan hun bloedlust, ze verliezen langzaam aan hun ziel en blijven slechts over als lege omhulsels, hun huiden zijn gitsgrijs, hebben holle ogenkassen, geen neuzen, puntige oren en gaan vaak verschuilt onder een mantel. Nightmares hebben een hypnotiseerde stem en kunnen deze ook overnemen van een ander. Zo doen ze zich vaak voor als een klein kind in nood, wachtend op niets vermoedden infernianen om ze vervolgens leeg te zuigen.

Zwakte : Licht

Wix('s) ~ Wix's zijn een aparte vorm van heksen, maar niet zoals de heksen, die we denken te kennen. Wix's voedden zich van jonge vrouwen, het liefst pure vrouwen omdat deze hun meer kracht geven. Wix's kunnen eenmaal gevoed er schitterend uitzien, menselijk zelfs, gezien ze deels de gedaante overnemen van hun slachtoffer, maar vaak is dit maar van korte duur. Een echte Wix's is namelijk slechts een geraamte met een slijmerige dodemans vlies, hun ogen zijn gifgroen, neongroen om beter te zeggen. Ze hebben hun tanden vaak gevijld tot punten en hebben een slangachtige lange tong. Het enige wat men hen vaak doet aantrekken is de hypnose en overheerlijke geur, een geur die men moet laten denken aan hun wat ze het liefste willen.

Een Wix is alleen te doden door hun hoofd van hun romp te scheiden.

Putmensen ~ Niet alleen zijn deze wezens gevreesd en verafschuwd maar het woord mensen hebben ze te danken aan het feit dat deze 'mensen' gestraft zijn door in een put te gooien. Dit zijn bijvoorbeeld onhandelbare slaven, die slechts alleen nog op Ilach en Imporan bestaan, maar ook criminelen. Langzamerhand zijn de meeste mensen ze gaan vergeten maar ook deze criminelen hebben zich vermenigvuldigd en sommige van hen hebben een manier bedacht om hieruit te kruipen, waardoor ze een gevaar beginnen te vormen voor de samenleving in Ilach waar deze putmensen voor komen. Door de eeuwen heen hebben ze misvormingen gekregen, sommige fluisteren zelfs dat er enkele putmensen zich onder de inwoners bevinden en houden daarom hun kinderen vooral s'nachts wanneer ze jagen binnen. 

Want gezien putmensen leven op wat er in de put word gegooid worden nieuwelingen vaak niet geaccepteerd en opgevreten. 

Planeten

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Planeten

Inferno : Inferno was de eerste naam van de planeet voordat hij gespleten werd in zessen. De mensen die hierop leefde heten eerst : Infernianen en spraken allemaal Inferoaans.

De planeet werd geregeerd door de eerste koning: Ludwig Lucius Dominus en eerste konigin: Cecilla Celeste, zij word ook wel de vrouwe van licht genoemd.

Gadara : Planeet van Duisternis, word geregeerd door hun heerser Cealos Solomon.
Zijn plaats word overgenomen door Kroonprins Yuri of zijn andere zoon Curcious.

De bewoners worden Gadaranen genoemd en ze spreken Gadaraans en Infernoaans.

Gadaranen hebben bloed als inkt en vleugels als raven, ze bezitten het element : Donker.

Het leven hier is in victoriaans tijdperk gedeeld met technolgie van de jaren '90
De planeet is altijd donker, een gewone aardling kan hier dan ook niet zien, net zoals heel veel infernianen. Het is op Gadara redelijk fris tot ijzig koud. Gure wind en regen komen hier regelmatig voor, net als ijzel en hagel.

Imporan: Planeet van Licht, word geregeerd door de Mukami familie.
De bewoners worden Imporanen genoemd en ze spreken daar Imporaans en Inferonaans.

Imporanen hebben bloed als goud en vleugels als engelen, ze bezitten het element: Licht
Het is op deze planeet altijd licht met een klein beetje wind, een aangename zomer zonder regen. De planeet heeft een style aangenomen als die van de Romeinse tijd met luxe huizen en veel marmer.

Libunno: Planeet van Lucht,

De bewoners worden Libunnen genoemd en ze spreken Libuuns en Inferonaans.
Libunno is al ver vooruit in hun technologie en op deze planeet is alles zeer modern, de planeet zelf bestaat uit verschillende zwevende eilanden. Er heerst hier een aards klimaat, waardoor zon,regen,hagel, nacht en dag hiervoor komen.

Libunnen hebben zilveren, witte of grijze vleugels en zilver bloed, ze bezitten het element: Lucht.

Ilach: Planeet van Vuur,

De bewoners worden Ilachielen genoemd en spreken Ilachiels en Inferonaans.

De planeet is bijna geheel vulkanisch en het is hier erg warm, er word hier zelden iets verbouwd gezien er niets wil groeien door de abnormale hoge temperaturen. Echter wil het in de nacht afkoelen tot het vriespunt.

Zemfdu: Planeet van water,

De bewoners worden Zemfuanen genoemd en spreken Zemfduus.
De planeet bestaat 85% uit water en de meeste Zemfduanen leven dus onder water, waar Gadaranen en Imporanen vleugels hebben, hebben deze lieverds, meermin staarten en kieuwen wanneer ze het water raken.

De handelsstad echter gebouwd op een groot deel vlotten, bevind zich wel bovenwater en daar ervaren ze tropische klimaten.

Aemi: Planeet van aarde,

De bewoners worden Aemianen genoemd en ze spreken Aemies.

*under construction*

The Prediction {Inferno Trilogie | Book I}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin