Öngyilkosság

3.6K 242 60
                                    

Sziasztok!
(Most csak azért írok mert eléggé felidegesítettem magam ezen⤵)

Rengetegen elitélik azokat akik öngyilkosok akarnak lenni. Azt mondják "Úgysem fogod megtenni, csak járatod a szádat, gyáva vagy!" De basszus gondolkodjatok már el azon hogy egy ilyen embernek, aki már így is teljesen össze van törve, milyen lehet ezt hallani! Csak gondolkozzatok el azon hogy vajon miért akarja ezt tenni? Szintén rengetegen azt mondjàk, hogy az öngyilkosság önző dolog. Miért addig bántani a másikat, míg eddig eljut nem az? Meg szerintem mindenki azt csinàl az életével amit akar.
Vegyük például Amanda Todd-ot. Önzőség lett volna, hogy miután egy perverz disznó meztelen képeket kért a lánytól (aki sájnálatos módon) küldött is neki. Aztán a melle képével készített egy facebook profilt. Így mindenki utálta plusz verték is. Fehérítőt ivott, de túlélte. Aztán facebookon megjelentek kèpek az öngyilkosságról, amiken megjelölték; "Remélem újra megpróbálja, sok sikert hozzá!" Lehet hogy hibázott, de ki nem hibázott még? Kérdem én, ez önzőség lenne? Miért kell bántani a másikat? Igen, biztos elég megeröltető megkérdezni hogy "Mi a baj?", segíteni neki, ha látod hogy rosszul érzi magát. Hiszen ki akar úgy meghalni, hogy tudja, ő ölt meg egy embert, még ha nem is a saját kezével.

(És mielőtt azt mondaná valaki hogy mit tudok én erről, most mondom hogy tapasztalatból tudom! Aki már átélt ilyet, az nyugodtan irjon!)

Légyszi kommentbe írjátok le, ti mit gondoltok erről!!

A fenti videót nézzétek meg!⤴

TinidolgokWhere stories live. Discover now