O Sněhurce/Perverzní Sněhurka

388 13 4
                                    


TUHLE POHÁDKU ČÍST OD 99+ JEN PRO SILNÉ POVAHY!!!:D

Byl jednou jeden zámek...no zámek, spíš zřícenina zámku, kde se jednoho dne potácel Duhový Král Swagrid a jelikož byl ožralej jako prase, tak zámek poblil a od těch dob je ten zámek duhový.

No...ale to je teď vedlejší. Tady teď budou hrát hlavní roli král Nevilodebil a jeho manželka Hermimrdka.

Podle pověsti...vlastně co to tady melu, z drbů ze zámku je známo, že Nevilodebil s Hermimrdkou spolu VELICE RÁDI A ČASTO souložili. Král Nevilodebil totiž rád pil modrou vodu, která způsobovala erekci. Nechal si ji dovážet z chatrče od báby Kropáčkové z Kameňákova.

No...a jednoho krásného večera takhle přivedl Hermimrdku do jiného stavu. Za devět měsíců se narodila princezna. Krásná princezna s havraními vlasy, modrýma očkama a pletí bílou jako sníh. Dostala jméno Sněhurka.

Z toho co jsem slyšela( zapomněla jsem se Vám představit, jmenuji se Horáčková a žiju v Babovřeskách). Tak tedy, z toho co jsem slyšela, se měla jmenovat spíš Ječilka, protože řvala tak, že i vojáci v sousedním království si mysleli, že je poplach.

Jednoho dne takhle zaječela, její drahá máti se lekla a vypadla z okna. No...a byla káput. To jsme se dostali o šestnáct let dopředu.

Nevilodebil si našel novou ženu. No tedy... takové stvoření radši nechtějte vidět. Jmenovala se Ingeborg, měla kozy takový, že když si sedla za jídelní stůl, měla je na něm. Dokonce jí sloužily jako podpěrka na ruce.

Velice ráda nosila barevné silonové punčochy, ve kterých se vždycky šíleně zapotila. Běhala totiž po lese, skálách, všude možně... a sbírala kešky. To byl její nejoblíbenější koníček, hned po opečovávání její kočky Šklíby. Ta ale byla proti Inge nádherná.

Proto Sněhurka začala jezdit na jednorožci a začala taky hulit trávu. V komnatě si zbíječkou udělala díru, kam nasypala hlínu a vysadila si tam marihuanu.

Jednoho dne se Ingeborg producírovala před kouzelným zrcadlem a zeptala se ho: ,,Kdo je na světě nejkrásnější?" zrcadlo na to: ,,Ty Inguško, ty"

Takhle se ho ptala denně, asi měsíc v kuse. To už se zrcadlo nasralo a zaječelo: ,, SNĚHURKA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ!!!" ,,COŽEEE?!?" začala šílet Inge a odběhla do trůního sálu.

,,IVANEEE!!!" zařvala na celý zámek a v ten moment k ní přiskočil její sluha. ,,Najdeš Sněhurku, zabiješ jí a přineseš mi její podprsenku" nakázala mu, vrhajíc na něj poker face.

,,Ale ta Vám bude malá má paní" namítl Ivan ale Inge ho utnula. ,,DRŽ HUBU A PAL!!! ukázala na dveře a Ivan se tedy vydal na cestu...

Sněhurka si v klidu hulila trávu pod stromem v lese a Kondom (její zmiňovaný jednorožec) se spokojeně pásl. ,,SNĚHURKOOO!!!" zařval Ivan až Sněhurce vypadla cigareta z ruky a chytily jí šaty.

,,ÁÁ TY IDIOTE!!!" zaječela Sněhurka a podívala se na Ivana. ,,Inge chce, abych tě zabil a přinesl jí tvojí podprdu. Ale neboj, nezabiju tě, jenom mi dej podprdu a běž někam daleko" poradil jí, Sněhurka sundala podprdu a odběhla pryč.

Asi po dvaceti minutách běhu, kdy si oškubala šaty a zůstala tak jenom ve svých sexy podvazcích a kalhotkách, se dostala do ,,Veselého Domu". Vstoupila dovnitř a hned se jí ujala srnka ve spodním prádle.

,,Ahoj, ty budeš asi Sněhurka, pojď se mnou, mám pro tebe prácičku" řekla a odvedla Sněhurku do červené místnosti. Byla červená, protože tady nedávno řádila Červená Karkulka.

Srnka odešla a přišlo sedm svalovců. Ti se jmenovali Prcal, Šukal, Mrdal, Klátil, Klitoris, Orgasmus a Jebal. Jebal si stoupl za kameru a zbytek se vrhl na Sněhurku...

Vzniklý film se nějákým neznámým způsobem dostal k Inge a ta se z toho, že tam místo Sněhurky nebyla ona, naštvala tak, až pukla jako ropucha a stala se z ní kaluž slizu.

Svalovci šukali se Sněhurkou až jí ušukali do bezvědomí. ,,Hoši... tohle sme asi přehnali" konstatovat Jebal a začal Sněhurku křísit. Ostatní se k němu přidali. Zkoušeli všechno, ale Sněhurka pořád ležela jako chcíplotina.

V ten moment se objevil Princ Oprcal- který mimochodem taky hulil trávu- dal Sněhurce do pusy zapálenou cigaretu, kterou zrovna hulil a Sněhurka se okamžitě probrala.

,,OMFG OPRCALE DĚKUJU!!!" Zahlásala Sněhurka a skočila na Oprcala. Ten si jí vzal i se Svalovci do svého zámku, kde společně se svým gangem prodávali drogy.

No...a samozřejmě byla svatba, kde samozřejmě nesměla chybět marihuana. Sněhurka z ní měla dokonce ušité šaty. A po svatbě hulili a hulili, že jestli se neuhulili, tak tam hulí dodnes.

KONEC :D

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pohádky trochu jinakWhere stories live. Discover now