1.Gün

28.5K 923 268
                                    

Medyada:Emily Browling

Uykumdan fedakârlık ettim telefonumdaki mesajı okumak için.Normalde bir mesaj sesine hemencecik uyanacak kadar hafif değildi uykum.Her zaman ağırdı.Ama bugün nedenini bilmediğim bir şekilde uyanır gibi oldum küçük bir mesaj sesine.Eee tabi benim Burcu gibi öküz bir arkadaşım olursa böyle olur.Kız durup durup zil seslerimi kurcalıyor!!En yüksek melodisi olan zil sesini eklemiş mesaj sesine!

Beynimde acayip düşünceler dönerken kuş tüyü yastığım öylesine çekiyordu ki beni.Sonsuza kadar bu şekilde uyuyabilirdim sanki.Ama meraktan da çatlardım bu saatte hangi malın bana mesaj attığını görmeden.
Sabahın köründe ne mesajı bu şimdi?
Gözlerimi ovaladım yavaş ve nazikçe.Gözlerim açılmamakta ısrar eder gibiydi sanki.Zor da olsa uyandım şeker mi şeker uykumdan.Saate baktım.
"3.05"

(üç beş diye okuyan müslüman kardeşim,mangal soğudu nerdesin?)

Ne bu şimdi?Bu saatte herkes her canlı her varlık uyuyor olmalıydı.Bana mesaj atan salak kesin uzaylı falandı.
Bir an önce kafamı bulandıran sorulardan kurtulmak istiyordum.Hemen whatsapp'ı açtım.Bana mesaj atan kişi,yani varlık biraz daha açayım yani uzaylı nasıl bir manyaksa gece gece internete girme zahmetinde de bulunmuş!Bak sen başıma gelene.

Uykum iyice açılmıştı.
Çarçabuk mesajı okumaya başladım.

-Selam!

Selam mı?Selam mı?!Beni uykumdan bunun için mi uyandırmıştı bu salak!Hemde gecenin bi saatinde!Başka bir zaman bulamaz mıydı?Sinirlenmiştim.
İlk ve son kez cevapladım:

-Sen ne çeşit bi manyaksın bilmiyorum ama umrumda da değilsin.Şimdi bas git işine!Gece gece ağzımı bozdurma bana.Şansını başka hatunlarda dene.İlk ve son mesajımdı.

Bu mesajı attıktan sonra telefonumu fırlatırcasına çekmecemin üstüne bıraktım.Mesaj sesi susmuyordu.Kulaklarım işkence çekiyordu resmen.Telefonu öfkeli bir şekilde aldım ve sesini kapattım.Gerçekten sinirden deliye dönmüştüm.Hangi densizdi bu gece gece?Şimdi uğraşamazdım onunla.
Kimse kim!Erkenden engellicem onu.

Ama ondan önce derin ve güzel bir uyku çekeceğim.
Yarın beni uzun bir okul maratonu bekliyor.

Whatsapp Sapığım #WATTYS 2017#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin