13) Jsi jen moje!

4.1K 112 6
                                    

Už to je týden co to Ian ví. Vrátila jsem se zpátky do školy a bylo dobře.

Nebojím se ničeho mám někoho kdo má rád mě a já mám ráda jí doslova ji miluju.

Nejlepší na tom je že se Robbie všichni bojí a tak na nás nikdo nic neřekl ale venku už se stalo že nám něco řekly. Upřímně, kašlu na všechny.

Ze zadu mě někdo objal. ,, dneska ti to sluší" zasmála jsem se ,, to tobě taky" políbila mě na tvář ,, za týden jsou vánoce" vydechla ,, jo mám pro tebe dárek" nadzvedla obočí ,, jaký" zavřela jsem skříňku ,, uvidíš" mrkla jsem na ní ,, povzdechla si ,, nenávidim čekání" dala jsem ji pusu ,, neboj bude to za to stát" přikývla ,, hele zítra všichni jedou na vánoce domů a tak mě napadlo jestly nechceš jet k nám" byla nerózní ,, to by bylo fajn" usmála se ,, dobře tak po škole pojedem ke mě domů" na ní zavolala jedna holka ,, Robbie pojď už" omluvně se na mě podívala ,, jdi " políbila mě ,, si ta nejlepší holka" křikla a odešla.

Ke mě přišla Judy a Ciasy ,, těšim se na vánoce" šly jsme spolu ven ,, jdeš na vánoce domů?" Zeptala se mě Judy ,, ne jdu k Robbie" Ciasy pískla. Sedly jsme si na lavičku ,, páni dostáváš se dál než kdokoliv jiný" nadzvedla jsem nechápavě obočí. ,, no Robbie chodila s holkama ale bylo spíš na jeden den víc ne asi tě musí mít hodně ráda" zasmála jsem se.

K nám přišel Atam ,, potřebuju s tebou mluvit" Ciasy a Judy vztaly ,, tak vás tady necháme osamotě" odešly. Zase to udělaly.

,, co zase chceš Atmane" vztala jsem z vlavičky ,, Adam jmenuju se Adam a chci tebe" ironicky jsem uchechtla ,, ale ja tebe ne. Pochop nemám zájem" surově si mě k sobě přitáhl. ,, o tom si nejsem tak jistý" zašeptal. Udělal jakousi grimasu ,, pusť mě" usmál se lišácky ,, proč bych měl. Jsem rád ve tvojí blískosti" protočila jsem očima ,, dej mi pokoj. Mám ti to snad vytetovat na čelo že tě nechci" dal mi jednu ruku na tvář a tou druhou mě pořád držel.

Nahnul se a políbil mě. Nespolupracovala jsem. Odstrčila jsem ho od sebe a kopla jsem ho do rozkroku ,, už se mě nikdy nedotýkej a nesnaž se mě líbat" znechuceně jsem si utřela pusu ,, sakra" držel se za rozkrok. Potom mě chytl dost silně za paži a když se nadechoval k odpovědi tak ho někdo vyrušil.

K nám přišla Robbie pět chlapů a asi tři holky. ,, hej nerozuměl si? Už se jí nikdy nedotýkej" křikla Robbie. Amad nebo jak se jmenuje mě pustil. ,, ale vzala sis bodyguardy?" Posměšně se zasmál ,, tebe smích přejde až ti namelou hubu" zavrčela.

Šla jsem k ní a ona si mě majetnicky přitáhla k sobě. Ti dva kluci ho chytly za ruce ,, neser mě Margony. Se mnou si nezahrávej. Už nikdy se jí nedotkneš. Ona je moje!" Zasmál se ,, já se nebojim." Chytla jsem Robbie když k němu chtěla jít ,, Robbie nech ho" ještě víc se napla. ,, ne viděla si to? Jsi jen moje! Nikoho jinýho. A on si nemá co na tebe dovolovat" chytla jsem ji když chtěla jít za nim. ,, ja vim. Ribbie ale já miluju tebe ne jeho" najednou se uvolnila. Usmála se ,, vážně mě miluješ" přikývla jsem. Dala mi ruku na tvář. Políbila mě ,, fuj to je nechutný. Ty si to vážně řekla? Miluješ ji? Blé" Robbie mě pohladila palcem po spodním rtu ,, omlouvám se" nechápala jsem to ale pak šla k němu a dala mu pěstí do břicha.

,, varovala jsem tě a teď vypadni než se rozhodnu tě zničit" vztal a utekl. Ti kluci za náma přišly ,, Alex tohle je Pablo a Philiph moji bráchové jsou to dvojčata a jeho nejlepší kamrádi. Kluci tohle je Alex moje holka" mile se usmál ,, ahoj tak ty si ta slavná Alex Lopezz" přikývla jsem. ,, jsem rád že poznávám svojí švagrovou" poznamenal Pablo. ,, no tak si zbalte a jdeme domů" tleskl Philipe. Robbie se jen zasmála a vzala mě kolem pasu až na kolej. ( do jejich pokoje)

Jsi jen moje!  (DOKONČENO)Onde histórias criam vida. Descubra agora