Capitolul 16...Inapoi acasa

1.8K 105 2
                                    

E duminica dimineata, stiu ca mai e putin si trebuie sa ma pregatesc de plecare catre Bucuresti. Bunica era in bucatarie facea mancare, bunicul citea un ziar, intru si eu somnoroasa.

- Neata! Buni ai cafea?

- Neata fetito! Are bunica cafea, uite.o colo pe dulap, ai dormit bine, ma intreaba bunica.

- Da buni, am dormit foarte bine, ii raspund eu.

- Draga bunicului si cand pleci?

- Offf, sincera sa fiu nu as mai pleca, dar trebuie sa plec,trebuie sa imi iau concediu si dupa ma reintorc asa ca stati linistiti ca nu scapati de mine le spun eu razand.

- Stai linistita draguto, nu vrem sa scapam de tine, noi te.am tine aici mereu daca s.ar putea spuse bunicul razand nostalgic.

- Va cred, buni dupa ce mancam de pranz eu ma voi pregati si voi pleca,imi anunt bunica.

ACASA

E ceva timp,cam o ora de cand am ajuns acasa la Bucuresti, as da tot pe linistea de la tara, prea mult zgomot aici uneori.
La mine sunt Amy si Simy, ele incearca de vreo 10minute sa ma convinga sa ma vad cu Max, dar eu nu vreau, nu mai am ce vorbi cu omul ce se va casatori cu altcineva intr.o luna sau mai putin de o luna.

- Haide Vivi, te rugam intalneste.te cu el, sufera, spuse Amy cu ochi rugatori.

- Nu, daca vrei duceti.va voi si ii tineti de urat, eu nu ma mai intalnesc cu el, nu am ce discuta, gata, terminati, daca mai scoateti un cuvant despre el va invit pe usa afara. Vreau liniste, vreau sa ma odihnesc pentru ca maine am o zi plina.

- Ce faci maine?

- Multe, imi iau concediu de odihna, ma duc la bunci la tara si vad eu ce mai fac.

- Din nou?

- Iar le raspund eu sarcastic. Si daca vreti ma puteti insoti.

Ele fusera de acord, maine pe seara ne intorceam la tara. Dar nu inainte sa pun in cutiuta telefonul, lantisorul si inelul de la el si sa i le trimit prin Simi care facuse ca toate cele pe pamantul asta si imi spusese ca sunt nebuna, protestatse in fel si chip ca nu e drept ce se intampla.

- Stiu ca nu e drept, dar alta obtiune nu am, nu vreau sa pastrez nimic de la el, nu vreau sa imi aduca aminte de el nimic, le spun eu hotarata. In cutiuta ii pusesem si o scrisorica, era ca un adio, asa simtisem eu sa fac.

- Bine nebuno, gata, am inteles, ii voi da maine pana sa plecam la tara aceasta cutie cu tot ceea ce contine. Si tu ce faci fara telefon?

- Imi cumpar eu maine altul, nu va fi extra perfomant ca asta dar pe undeva pe aproape tot va fi le spusei eu.

Dupa un timp ele plecara si ramasei singura in camera, ma pregateam de culcare cand un zdupanit pe balcon am auzit, iar apoi el si.a facut simtita prezenta.

- Max? Ce cauti aici?

- Cred ca nu m.am facut inteles, eu nu renunt la tine orice ar fi!

- Eu cred ca nu m.am facut inteleasa, nu te mai vreau in preajma mea. Uita.ma ca si eu voi face exact fel.

-Nu te pot uita, nu vreau...nu pot si nici nu vreau sa te uit, tu esti doar a mea si eu doar al tau, te iubesc printesa mea si se aseaza pe pat langa mine.

- Max te rog frumos pleaca, nu imi face suferinta mai grea decat este, te rog, pleaca.

El imi ia mana si mi.o saruta, dar brus se opreste vede ca nu mai port inelul de la el.

- Unde este inelul de logodna? De ce nu il mai porti?

- Tot ce am de la tine i le.am dut lui Simi sa ti le aduca, nu mai vreau sa imi aduca nimic aminte de tine, imi esti interzis, nu vreau sa mai vi aicj, nu vreau sa iti fiu amanta, sa nu mai urci pe balcon, pentru ca dupa ce vei pleca incui usile sa nu mai intri.

Iubire NeașteptatăWhere stories live. Discover now