Matilda och Oscar

88 1 5
                                    

Matildas perspektiv:

Jag satt i min säng och hade allmänt tråkigt ingen av mina kompisar kunde göra något, och Oscar har inte svarat när jag ringt eller skickat sms. Jag börjar faktiskt bli lite orolig över att det har hänt något.

Som om han hört mina tankar börjar min mobil ringa. På displayen står det Enis❤🔥😍

- Älskling varför har du inte svarat på mina sms eller samtal? frågade jag oroligt.

- Hej älskling, jo jag har fixat en liten surprise till dig, det är därför jag inte svarat hoppas du inte blev för orolig. sa han

- Nejdå det är okej. sa jag

- Men påtal om överraskningen kom hem till mig om 1 timme. Älskar dig. Sedan la han på luren utan att jag ens hunnit fråga honom varför.

1 timme senare

Nu stod jag utanför Oscars dörr och hade precis knackat, jag hörde hundarna skälla inifrån sedan öppnades dörren. Där stod min vackra prins och log mot mig, han synade mig från topp till tå och mumlade ''WOW''.

- Haha, hej på dig också. Sa jag och skrattade.

- Oj förlåt hej. sa han och skrattade. Han drog in mig i en kram och gav mig en kyss.

- Du är bara så himla vacker, kan inte riktigt koncentrera mig. skrattade han fram medans jag bara rodnade. Stig på. La han sedan till.

Jag tog av mig skorna och jackan. Sedan kände jag Oscars han på min rygg som sedan ledde mig in i köket. När vi väl kom in i köket fick jag en chock. Han hade nämligen lagat middag till oss två. Det var massa rosor på bordet och även några levande ljus.

Jag kastade mig in i hans famn gav honom en ordentlig kram och sedan en lång kyss.

- Jag älskar dig så mycket! sa jag överlyckligt med ett litet skratt på slutet.

- Älskar dig med älskling. sedan gick vi och satte oss

30 minuter senare:

- Gud va gott det var. sa jag och höll mig över magen.

- Aa det var det. svarade Oscar. Sedan reste han sig och gick mot mig. Han sträckte ut sin hand mot mig som jag tog emot. Vi gick och satte oss i soffan och pratade och hade väldigt trevligt. Helt plötsligt log Oscar världens peddosmile mot mig.

- Vad? frågade jag och skrattade.

Innan jag ens hunnit reagera hade han kastat sig över mig och börjat skitla mig. Jag höll på att dö av skratt.

- OSCAR S-S-SLUTA! skrattade jag fram.

- Aldrig. Log han och fortsatte skitla mig.

Men efter en stund började han lugna ner sig. Långsamt lutade han sig nedåt och kysste mig. Han nafsade lätt på min underläpp för att be om inträde. Jag särade försiktigt på mina läppar och våra tungor bytte plats. Jag kände även hur ozzy började växa. Jag log och mumlade sedan mot hans läppar.

- Jaså, är det så du vill ha det. Jag vände på oss knäppte upp hans skjorta och jobbade mig nedåt. Och ja ni kan gissa vad som hände sedan...

___________________________________________

Så här var din imagine Matildacool03
. Har inte gjort någon inhar inte gjort någon innan pga att jag inte har haft någon ide om hur jag skulle skriva kommentarerna jag fick men här är den första som jag skrev till

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 10, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Fooo Conspiracy imaginesWhere stories live. Discover now