Sextet #3

2K 75 70
                                    

Fusese martor la intreaga scena. Vazuse cum Brianna plecase la bratul lui Carter, cat si reactia pe care faptul asta o declansase in Seth, care i-a urmarit, i-a supravegheat tot timpul cat statusera in acea cafenea, iar apoi s-a asigurat ca Brianna a fost adusa in siguranta acasa. Nu stia ce se intampla in mintea lui Seth, insa era convins ca asta era jocul lui Carter. Jigodia era mai parsiva decat lasa sa se vada, si pentru el era mai mult ca sigur ca acesta stia ca Seth fusese pe urmele lor. Altfel de ce ar mai fi strans-o atat de des pe Brianna in brate? De ce ar fi pupat-o pe fiecare obraz in parte de cel putin trei ori? Pentru ca voia sa il faca gelos pe Seth, iar prin intermediul fetei avea sa il determine sa isi piarda concentrarea.

            Iar miscarea ii reusea de minune!

            - Cum m-ai gasit? il intreba Seth printre dinti, stand incordat langa el pe bancheta din spatele masinii cu geamuri fumurii.

            Cayden continua sa il privesca relaxat, cu bratul sprijinit pe portiera. Sobolanul incepea sa faca greseli din ce in ce mai mari. Fusese mai usor ca niciodata sa il prinda si sa il bage in masina. Era interesant sa vada schimbarile pe care ''Nimfa'' , asa cum ii placea sa o numeasca, o avea asupra lui. Da. Stia totul despre el. Ii cunostea fiecare miscare. Ii ascultase conversatiile, ii citise mesajele, si stia ca pentru Brianna incerca sa scape de lumea in care era atat de adanc cufundat. Nu era mirat nici de miscarea facuta de Carter din seara asta. Seth era prea sus in organizatia lor, ca sa mai poata iesi viu din ea. Il crezuse mai destept, dar acum il privea ca pe un idiot.     

            Era naiv daca traia cu ideea ca ar fi avut vreo sansa cu Nimfa. Sefii lui il voiau mort, iar pentru asta il trimisera pe cel mai bun sa se ocupe de treaba. Insa cel mai important era faptul ca el, Cayden Fox, nu avea sa il lase nepedepsit. Nu putea sa ii permita unui om ce nu se retinuse sa vanda droguri, sa stea linistit sa isi vada de viata. Atatia tineri fusesera rapusi de acele substante de care era sigur ca proveneau direct din iad.   Vazuse pe cumnatul lui efectele nocive ale drogurilor, si..

            Isi infrana gandurile, caci panta pe care alunecau era una periculoasa. 

            - Crezi ca te-am pierdut vreodata? ii raspunse el in cele din urma tot cu o intrebare.

            Putea vedea efectul pe care il avea asupra lui Seth. Acesta incepuse sa dea impacientat din picior. Era totusi uimit de reactia lui, pentru ca cei care se jucau cu viata asa ca el, invatau inca de la inceput cat de important era sa isi tina sun control mimica si gesturile.

            - Zi-mi ce vrei!

            - Nimic! De fapt as vrea o explicatie!

            - Ce explicatie? Acum doua saptamani te declarasei atotstiutor, iar acum vrei explicatii? riposta Seth.

            - De ce ai implicat-o pe Brianna in rahatul tau?

            - Stii foarte bine ca nu am facut asta. Miscarea mea de ieri a fost o greseala, dar...

SextetWhere stories live. Discover now