1.

12.3K 323 21
                                    

Rebeca

Beléptünk Kellyvel a karaokebárba és az italos pulthoz vettük az irányt.Kelly leakarta magát inni,mert két napja szakított a barátjával és elmondása szerint "sok-sok piára van szüksége".Én csak elkísértem és csak szórakozni akartam,de nem leinni magam.

-Hé,Baby!Nem jössz táncolni?-kiabált oda nekem egy fiú a táncparket széléről.Barna hajú és zöld szemű volt.Egy rövidnadrágban és egy feszülős pólóban volt,ami kiemelte a kockás felsőtestét.-Na,jössz cica?Utána meg nem csak táncparketra mehetünk fel!

-Kösz,de nem megyek!-próbáltam túl üvölteni a hangfalakból üvöltő zenét.

-Akkor én megyek oda hozzád!-lépett mellém és leült a mellettem lévő üres székre,ami elvileg Kelly helye volt.-És miért ül egyedül egy ilyen szép lány ebben a buliban?

-Barátnőmet várom,aki elment a dj pulthoz valamiért.Olyat mondott,hogy felír valami versenyre,de már full részeg,szóval nem biztosak a szavai!-belekortyoltam a koktélomba.

-Akkor gondolom a karaoke versenyre gondolt!-mondta.

-Karaoke verseny?-kérdeztem vissza.

-Igen,az.

-Ha felír,én kinyírom!

-De nem azt mondtad,hogy már részeg és nem biztosak a szavai?

-De!

-Akkor meg ne idegeskedj emiatt és gyere táncolni!-felállt és nyújtotta a kezét.

-Bocsi,de még most sem akarok menni!-ráztam meg a fejem.

-Te tudod!-kacsintott rám és elment.Visszafordultam a pulthoz és kértem még egy koktélt.A pultos fiú csak furán nézett rám,mert a kezemben ott volt a majdnem teli pohár.Csak megvontam a vállam,mire ő elém tolta a kért italt.Lehúztam azt,majd az előzőt és kifizettem az italokat.Leszálltam a székről és a dj pulthoz vettem az irányt,ahol a barátnőmet láttam.Átverekedtem magam "táncoló" embereken,néhány csókolózó párt szakítottam szét és végül odaértem a barátnőmhöz,aki a dj fiúval dumált.

-Szia Kelly.-üvöltöttem.

-Nem kell üvölteni,hallom!-mondta.

-Akkor oké.

-Felírtalak a karaoke versenyre.Egy perc múlva te jössz!

-Jó.Mit éneklek?

-Zara Larssontól a Lush Life-t!-mondta,mire én tapsikoltam egyet.A Lush Life az egyik kedvenc dalom és ismerem a dalszövegét.

-Most következzen a karaoke verseny utolsó fellépője,Rebeca Hunter.-mondta a színpadról egy férfi.Fellépkedtem a kis lépcsőn és indultam meg a férfi felé,aki szintén közeledett felém.-Remélem legalább te tudsz énekelni,ha már az anyukád énekesnő volt.-folytatta,de csak én hallottam,mivel suttogott.Az édesanyám musical színész és énekesnő volt,de amikor 13 éves voltam (most 18 leszek,gimnáziumba járok és ez az utolsó évem) meghalt.Azóta apukámmal élek.Mosolyogtam rá és lement.

-I live my day as if it was the last.
Live my day as if there was no past.
Doin' it all nite, all summer.
Doin' it the way I wanna.-elénekeltem a dal első versszakát kicsit bizonytalanul,de amikor meghallottam a füttyöket (csak férfiaktól) és a tapsot megjött az önbizalmam.

Yeah I'mma dance my heart out 'til the dawn.
But I won't be done when morning comes.
Doin' it all nite, all summer.
Gonna spend it like no other.

It was a crush.
But I couldn't, couldn't get enough.
It was a rush.
But I gave it up.

It was a crush.
Now I might have went and said too much.
But that's all it was.
So I gave it up.

Falling in love [Cameron Dallas]Where stories live. Discover now