De Babysitter

39 0 1
                                    


Het was een lichte avond. De buurt was erg vredig. En als je goed rook rook je een barbecue geur. Youssra liep naar het huis waar ze zou gaan babysitten tot 8 uur. Het huis was erg groot en de voortuin mooi sierlijk versierd met bloemen. Ze klopte bij de deur aan. En een overdreven opgemaakte vrouw met een mooie lange gala jurk deed de deur open. 'Hallo' zei de vrouw. Jij bent zeker de babysitter. Ze deed de deur open en liet haar binnen. Binnen was het een puinhoop je zag overal baby speelgoed, kleertjes en luiers op de grond liggen. Het stonk er naar poep en pis. En het was echt een puzzel om er zonder te struikelen er door heen te lopen.

De vrouw legde snel uit waar Youssra eten en drinken kon pakken als ze honger of dorst kreeg en waar ze luiers kon pakken en de flesjes met melk kon vinden. En toen als laatst gingen ze naar de babykamer. De babykamer was helemaal op zolder. En het was erg donker binnen. Het rook er muf en de lamp scheen maar maar weinig in de kamer zodat je nog net de wieg kon zien die helemaal aan het einde van de babykamer stond. Ze liepen er heen en toen Youssra er eindelijk was en in het wiegje keek zag ze geen echte baby. Ze zag een baby pop liggen.

Youssras schrok en keek naar de vrouw. Maar het leek alsof de vrouw dacht dat de pop echt was. De vrouw praatte tegen de pop alsof hij leefde. Ze zei tegen de pop: 'kijk eens schatje dit is je babysitter. Mammie gaat vanavond even weg en voor die tijd let dit lieve meisje op je, oké? Mammie gaat je missen. Maar ik blijf niet lang weg hoor.' Youssra keek verbaasd naar de vrouw en dacht: 'die vrouw is gestoord'. De vrouw keek opeens weer naar haar en zei:'Ik heb een babyfoon naast het bed gezet en beneden staat ook er ook een dus dan kan je mijn Daniël altijd horen. En je weet wat je moet doen als hij huilt, toch?' Youssra keek de vrouw aan en knikte langzaam.

Ze liepen samen weer naar beneden en zeiden elkaar gedag. De vrouw liep naar buiten en de vrouw deed de deur achter haar dicht. Youssra zuchtte diep en dacht bij zichzelf: 'waar ben ik nou beland.' Maar na een tijdje werd ze wel blij want ze kreeg wel betaald om op een pop te passen. Hahaha!!! Haar vrienden zouden vast en zeker jaloers worden. Ze liep naar de woonkamer en keek tv met een zak chips in haar ene hand en Fanta in haar andere. Zo ging dat nog wel een tijdje door en daarna ging ze ook maar even bellen naar haar vrienden hoe gestoord die vrouw was. Toen de chips en Fanta op waren, ze eindelijk  klaar was met bellen en er niks leuks meer op tv was, hoorde ze iets raars. Het klonk als gehuil. Het was erg raar want de tv stond uit. Ze dacht dat ze het zich gewoon verbeelde en negeerde het maar. Maar na een tijdje werd het gehuil nog erger.

Youssra keek om zich heen en zag helemaal niks tot dat ze met haar eigen ogen de babyfoon zag. Ze liep er heen en de geluid kwam ook dichterbij. Toen ze bij de babyfoon stond kon ze het niet geloven maar het geluid kwam toch echt uit de babyfoon. Ze dacht bijna dat ze sliep maar ze was toch echt gewoon wakker. Ze liep naar boven naar de babykamer. Toen ze boven was werd het gehuil echt harder. Ze liep naar het wiegje en toen ze in het wiegje keek zag ze de babyfoon liggen inplaats van de baby pop. Van het geluid was ook geen spoor meer te bekennen. En toen begon Youssra echt te denken dat ze gek werd.

Ze knipperde met haar ogen en kneep zichzelf in haar arm maar ze zag de baby pop echt niet. Ze keek om zich heen en toen schrok ze zo erg dat ze haast een hartstilstand kreeg. Want ze zag opeens honderden baby poppen voor haar neus staan. Ze keken allemaal naar haar. De deur ging opeens met een klap dicht en de baby poppen schreeuwden allemaal tegelijk: DOOD DOOD DOOD DOOD DOOD !!!!!!!!!! De baby poppen klommen op haar en krabden, schopten, sloegen en trokken aan haar en bleven DOOD DOOD DOOD DOOD DOOD schreeuwen.

Een paar uur later kwam de politie het huis binnen met een paar honden. De moeder van Youssra werd ongerust want er werd niet opgenomen toen ze naar haar belde. De politie liep de trap op begeleid door de honden. Ze stonden bij de babykamer en zagen een meisje heel erg verminkt en helemaal onder het bloed. Ze was uit elkaar getrokken en je kon op sommige plaatsen zelfs haar botten zien. De ambulance werd ingeschakeld en pas later wisten ze zeker dat dat meisje Youssra was. De politie kon niet vinden hoe, waarom en wie dit gedaan kon hebben want er waren geen aanwijzingen. De vrouw en de pop waren uit het niets verdwenen en het huis bleek al 50 jaar leeg te hebben gestaan nadat de vorige eigenaresse en haar baby plotseling waren overleden dus zou de zaak misschien nooit opgelost worden.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 09, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now