3. Díl

18 0 1
                                    

Je půl 4 a já se dívám na tv, když jsem sama doma nevím co mám dělat. Jdu si udělat jídlo, mám totiž na něco hlad. Udělala jsem si toasty a šla se zpátky dívat na tv. A v tu chvíli mi přišla zpráva. Říkam si kdo by to jen mohl být, že by Nick?

Ahoj, nechceš jít se mnou a s klukama do clubu? Zeptej se i holek.  -H.

Harry mi napsal ? Jestli s ním nechci jít do clubu? To nebyl špatný nápad. Jasně, že napíšu i holkám musí jít s semnou:D

Ahoj ! Dobrý nápad. Jasně holek se zeptám. A v kolik? -J.

Mezitím než mi Harry odepíše napíšu holkám jestli půjdou s náma.

V 8 hodin. Budu na tebe čekat před clubem.- H.

Holky jdou takže super nepůjdu sama :D .

Ok. Holky psaly,že příjdou. -J.

Super. -H.

Už je 6 hodin musím jít do sprchy si umýt vlasy a osprchovat se. Už si jen vyžehlím vlasy,nalíčím se a obléknu si nějaké šaty.

Tak akorát jsem přišla ke clubu, kde už čekal Harry. ,,Kde jsou holky?" Zeptá se mě. ,,Příjdou za chvíli" odpovím mu a pousměju se.

Všichni kluci už seděli a koukali se jak přicházíme s Harrym. ,,O můj bože Zayn vypadá zase tak sladce" říkám si v duchu a skousnu si spodní ret. Se všema se přivítám a sednu si vedle Zayna a Harryho. Holky zrovna přišly a pozdravily se ze všema klukama.

Bylo půl desáté a v clubu se to pěkně rozjíždělo. ,,Jess?" ,,Půjdeš se mnou tančit ?" zeptal se mě Zayn a usmíval se na mě jako sluníčko. ,,Jasně" odpovím mu taky s úsměvem. Holky šli taky tančit Vaness šla s Harrym, protože Zayn šel s semnou,moc nadšená nebyla, jak jsem se na ní dívala. Zayn mě držel kolem pasu a já jeho kolem krku.

A najednou jsem cítěla jak Zayn sjel rukama až na můj zadek. Byl to divný pocit, trochu jsem s sebou cukla a Harry si toho všiml a zamračil se. Se Zaynem jsem tančila ještě chvíli a pak za mnou přišel Harry. Tak jsem tančila s ním a  Zayn šel k Vaness. Tančili jsme ještě chvíli a pak jsme šli si sednout a ostatní taky.

Zayn si sedl vedle a mě a Harry s druhé strany. A najednou cítím Zaynovu ruka na mém stehně podívám se na něho a on jde výš. Zastavím jeho ruku a on jí odtáhne pryč. Už je půl jedné a už půjdem domů. Tentokrát jdu pěšky, protože si chci provětrat hlavu.

Harry chtěl jít s semnou,ale já jsem ho odmítla, protože mi nebylo dobře. A najednou cítím něčí ruku na mém rameni. Byl to Zayn, který ještě neodjel autem. Zeptal se mě jestli mě může odprovodit domů, já jsem mu řekla, že to zvládnu sama, ale stejně šel s semnou.

Povídali jsme si Zayn mi vyprávěl o klukách co prožili a tak. Už jsme přišli k mému domu a on se mě zeptal jestli může jít dovnitř. Tak jsem ho pustila. On si odložil věci na věšák a posadil se na gauč. Uvařila jsem mu čaj , protože byla docela zima. Já jsem si zebrala deku, ledabyle jsem se přikryla a sedla jsem si vedle Zayna na gauč.

On se zeptal jestli si pustíme nějaký film, tak jsem se zvedla a šla nějaký vybrat, trochu jsem ho škádlila když jsem se ohla a měla jen na sobě tričko s kalhotkama. Viděla jsem jak se na mě kouká. Tak jsme vybrali film Láska nebeská a šla jsem si zpátky sednou k Zaynovi. Lehla jsem mu do klína a on mě hladil po vlasech.

Usnula jsem.

Ráno jsem se probudila a cítěla něčí ruku na mém boku. Byl to Zayn, který ještě spal jako malé miminko. Odtáhla jsem jeho ruku pryč a šla do kuchyně, udělala jsem snídani a šla zpátky k Zaynovi ...

...

Ahoj ! Tak další díl je na světě. Opět se omlouvám za chyby. Pište prosím do komentu jestli tam mám něco přidat nebo co byste si přáli, aby se v tomto příběhu odjevilo moc vás prosím:) tak zase příště.

Love ya Girls;)

Love at first sight (Harry Styles)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora