Chapter 41.

4.9K 400 29
                                    

"Άλλα δύο τριπλά!"

Φώναξε ο Louis στον νεαρό άντρα πίσω από τον πάγκο του μπαρ. Η ώρα ήταν 3:30 το πρωί και βρισκόμασταν σε ένα μπαρ όλοι μαζί, εκτός φυσικά από την Kendall και τον Harry.

Ο όμορφος άντρας μάς έφερε τα ποτά μας και αφου ο Louis μέτρησε μέχρι το τρία, ήπιαμε τα σφηνάκια μας. Ήταν νομίζω ο έβδομος γύρος μας, ή ο όγδοος, ή ο ένατος ή ο δέκατος. Είχα χάσει το μέτρημα.

Τα υπόλοιπα παιδιά ήταν χαμένα ανάμεσα στα ιδρωμένα κορμιά που χόρευαν ενάντια ο ένας στον άλλον πάνω στην πίστα. Μπορούσα να δω από μακρυά τον Niall και την Kelsey να χορεύουν μεθυσμένοι. Εντάξει, δεν χόρευαν, αυτό δεν ήταν χορός. Απλά κουνιόνταν και γελούσαν.

"Πάμε να χορέψουμε!"

Μου φώναξε ο Louis στο αυτί μου ώστε να τον ακούσω.

"Πονάνε τα πόδια μου από πριν!"

Παραπονέθηκα σαν μικρό παιδάκι. Ο Louis ξεφύσηξε ενοχλημένος και ανακάτεψε τα μαλλιά μου με τα δάχτυλά του.

"Μη!"

Σχεδόν τσίριξα και αυτός άρχισε να γελάει δυνατά. Ήταν μεθυσμένος για τα καλά αφού έπεσε πάνω στο ψηλό σκαμπό και ύστερα του ζήτησε συγγνώμη. Ο Louis με πλησίασε παραπατώντας ενώ ύστερα ξαναγέλασε.

"Θα πάρω τηλέφωνο τον Brad," Λόξιγκας. "για να έρθει," Λόξιγκας. "να μας πάρει." Λόξιγκας.

"Εντάξει εγώ πάω να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου, μείνε εδώ!"

Του είπα στο αυτί αλλά δεν έδειχνε να μου δίνει σημασία αφού μουρμούριζε κάτι στον εαυτό του ψάχνοντας το όνομα του Brad στις επαφές του.

Προχώρησα μέχρι τις τουαλέτες, ήταν γεμάτες δυστυχώς. Υπήρχε μια μακρυά ουρά και εγώ ήμουν στον τέλος. Μπορούσα να ακούσω κορίτσια να ξερνάνε από μέσα, έτσι γύρισα νιώθοντας το στομάχι μου να γυρίζει και έφυγα από εκεί γυρνώντας πίσω στο μπαρ. Στην διαδρομή προς τα εκεί έπεσα πάνω σε έναν μεθυσμένο τύπο.

"Όπ, συγγνώμη."

Του είπα με ένα μικρό γελάκι. Με αγνόησε και έτρεξε προς τις τουαλέτες.

Ο Louis κρατούσε στα χέρια του το ψηλό σκαμπό και χόρευε στον ρυθμό της μουσικής. Ένα πνιχτό γελακι μου ξέφυγε καθώς τον πλησίασα.

"Τι κάνεις;"

Τον ρώτησα φωναχτά μέσα απ'τα γέλια μου.

"Χορεύω, δεν βλέπεις;"

Απάντησε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Ήταν τελείως μεθυσμένος.

"Ας βγούμε έξω καλύτερα, ο Brad θα έρθει όπου να 'ναι. Τον πήρες τηλέφωνο βασικά;"

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now