Kapitel 15

1.3K 21 3
                                    

Jeg fandt hurtigt min kuffert frem, og lagde den åbnet op på min seng. Jeg elsker simpelthen bare at pakke. At pakke for en helt uge, er da bare vidunderligt. Ingen tøj-kriser, intet pænt tøj. '' Hvad fanden tænker jeg på? Det bliver et helvede. '' Det skal lige siges at jeg altid snakker højlydt med mig selv, når jeg er alene hjemme. Jeg gik ind i mit klædeskab, og begyndte at finde tøj. Valentino sko? Nej tak. Gucci tasker? oh no. Kassen? Jeg har squ da en kasse med alt mit gamle tøj og sko. 

'' Hej baby '' Thor kom ind af døren og satte sig i sengen. Jeg smilte til ham, og ledte videre efter kassen. '' Found it '' Jeg løftede kassen og slæbte den ud på mit værelse. Jeg kiggede op på Thor, som ike fattede en skid. '' Er du klar til at se mit tøj fra folkeskolen? '' grinte jeg. Han nikkede på hovedet med et kækt smil på læben. Jeg åbnede hurtigt kassen, og et par gamle sneakers fløj nærmest ud i hovedet på mig. Thors latter i baggrunden, fik mig hurtigt til at smile for mig selv. 

'' Adidas Superstars, Stan Smith, Air Force og Puma Suede? Hva fanden tøs '' Thor lå flad af grin i sengen. Han holdte sig på maven, mens han væltede rundt. Jeg rejste mig fra gulvet, og gik over til ham. Han havde sat sig op igen, og jeg stillede mig foran ham. Jeg tog hænderne om på min røv, og begyndte at kysse min mave. '' Hjælp, svin '' Han stoppede barsk og fjernede hænderne fra min numse. Vi fik øjenkontakt, hvor det hurtigt gik op for ham at det var en joke. 

Jeg tog ham i hånden, og vi satte os begge nede foran kassen på gulvet. Jeg tømte kassen for tøj og sko. Jeg tog alt tøjet op, en efter en. Vi havde endelig fået fyldt min kuffert op med hæsligt tøj og grimme sko. Jeg fik hurtigt lagt Thor ned på ryggen, hvor jeg lagde mig på hans mave. Mine ben på hver sin side af ham. Vores læber mødtes hurtigt, før jeg rejste mig op igen.

Thor tog min kuffert efter vi havde ringet til en taxi. Vi fortsatte ned af trappen og ud i gangen. Han stillede min kuffert op af væggen, hvor vi efter gik ind i køkkenet for at få noget af spise. 


LAY YOU DOWNOnde histórias criam vida. Descubra agora