Kmotřička a komtříček aneb Tikki a Plagg

804 73 30
                                    

Marinette

„Také bys mohla alespoň pozdravit, Marinette a kdo jsem?" „Jednoduchá otázka a jednoduchá odpověď, jsem něco jako tvoje víla kmotřička" odpověděla ta paní a já na ni čučela jakoby spadla z Marsu. „C-co-cože, t-ty jsi, ale j-jak?" vykoktala jsem. „Ano jsem, normálně" řekla a začala se smát. „Dobře, takže ty si moje víla kmotřička pokud to dobře chápu" řekla jsem. „Přesně tak, mimochodem jsem Tikki a tohle je pro tebe" řekla a podala mi malou krabičku, ve které byly červené náušnice s pěti tečkami. „Děkuji, ale proč mi to dáváš?" ptala jsem se zmateně. „Protože ty Marinette, ty si ta vyvolená" odpověděla. „V-vy-vyvo-vyvolená k čemu?" zeptala jsem se. „K tomu chránit Paříž před zlem" odpověděla. „Tak teď už to vůbec nechápu!" „Můžeš mi to prosím vysvětlit" prosila jsem. „Dobrá, kromě mě existuje ještě asi pět dalších kmotříčků a kmotřiček, kteří si vyvolí své svěřence, předají jim mirákula, v tvém případě ty náušnice, a poučí je o jejich schopnostech a ostatních věcech" vysvětlila mi Tikki.

„Dobře,takže já jsem vyvolená, mám chránit Paříž a tyhle náušnice jsou mirákula" řekla jsem. „Ano Marinette, a teď k tomu podstatnému od teď jsi superhrdinka Paříže, jmenuješ se Kouzelná Beruška, máš yoyo, kterým očistíš akumu, to je takový motýl plný zla, a dál máš schopnost které se říká štěstíčko, aktivuješ ho tím, že vyhodíš své yoyo do vzduchu a zakřičíš „Štěstíčko", ale používej ho jen v krizových situacích a ještě něco budeš mít parťáka, Černého Kocoura" dokončila Tikki svůj dlouhý monolog. „Chápu a jak se proměním?" zeptala jsem se. „Stačí říct, Tikki tečky, ale teď to neříkej a pokud budeš chtít být Marinette ještě před tím než ti vyprchá mirákulum stačí říct teček dost." „Dobře a ještě jedna otázka, jak tě zavolám?" „Nebudeš mě muset volat budu s tebou proměním se do své kwami podoby a budu u tebe, jo a mimochodem energii si dobíjím sušenkami" řekla a proměnila se v malého červeného tvorečka s černou tečkou na čele. Byla strašně cute :3.

 Byla strašně cute :3

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Adrien

„Takže jestli to chápu dobře chápu, odteď jsem pařížský superhrdina, moje jméno je Černý Kocour a ty jsi můj kwami a zároveň si i můj kmotříček, mám parťačku Kouzelnou Berušku, moje mirákulum je tenhle prsten, mám schopnost kočaklismu a tyč, pokud se chci proměnit stačí říct Plaggu drápky a když se chci proměnit zpátky v Adriena stačí říct drápků dost a pokud ti chci dobýt energii tak ti mám dát camembert" zopakoval jsem pro jistotu všechno co mi Plagg řekl. „Přesně tak Adriene a když už je řeč o camembertu nemáš tu nějaký?" ptal se hned Plagg. Znám ho sice jen půl hodiny, ale i tak můžu říct, že to bude pěkný nenažranec.

„Um... no možná budu mít něco tady v ledničce, počkej podívám se" řekl jsem a vydal se k mojí ledničce. Jo vím je divný mít v pokoji ledničku, ale věřte někdy se to hodí. Hm... tak co tu máme ovoce, zelenina, nějaké salámy a tady jsou nějaké sýry... niva ne ta ne, eidam ne, gouda ne, camember joooo! Konečně! „Plaggu, mám ten camember" zavolal jsem. Okamžitě ke mně přiletělo cosi černého a doslova mi to vyrvalo ten smradlavý sýr z ruky. „Plaggu?" zeptal jsem se. „Mmm.... co?" odpověděl Plagg. „Nic jen takhle vypadáš jako kwami?" „Jo" řekl a zakousnul se do camemberu. Bože proč si musí energii doplňovat takovým smrdutým sýrem, ptal jsem se v duchu sám sebe... a najednou mě něco napadlo. „Ty, Plaggu, když jsi ten můj kmotříček mohl by si pro mě něco udělat?" „Jo jafně a vo?" řekl Plagg s plnou pusou sýra, takže jsem mu skoro nerozumně. „No uměl bys nějak přesvědčit mého otce aby mě pustil na střední?" zeptal jsem se a doufal jsem, že to Plagg zvládne." „To je maličkost, připrav si věci za pár dní vyrážíš do školy" řekl Plagg a já začal skákat radostí. „Děkuji, Plaggu když se to povede dostaneš spoustu camemberu" řekl jsem a tím jsem upoutal Plaggovu pozornost. „Spoustu camemberu říkáš, no tak to si dám pořádně záležet!" jo camember vždy zabere. :D „Plaggu a jak to uděláš?" „To je tajemství..... možná ti ho někdy řeknu, ale určitě ne dnes."

A máme tu další kapču :) kdo čekal, že tam budou Tikki a Plagg? :D vsadím se, že všichni :D doufám, že se bude líbitPS: děkuji @Zdenaa za nápad s kmotříčkem a kmotřičkou :);)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A máme tu další kapču :) kdo čekal, že tam budou Tikki a Plagg? :D vsadím se, že všichni :D doufám, že se bude líbit
PS: děkuji @Zdenaa za nápad s kmotříčkem a kmotřičkou :);)


Marinette aneb život moderní Popelky (POZASTAVENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat