Tokyo Ghoul

16 1 1
                                    


Dap, Tokyo Ghoul,un super anime dupa parerea mea,mi-a placut cel mai mult la el acest nou concept prin crearea ghoulilor.

Mi-a mai placut si povestea neasteptata,prin care Kaneki a devenit jumatate ghoul si cum a incercat sa se adapteze cu greu la noua lui cultura.

Am fost surprinsa de circumstantele in care acesta a fost transformat in ghoul, dar totusi eram extrem de sigura ca aceasta Rize va avea de aface cu transformarea lui,din prima clipa cand am vazut-o eram sigura ca era ghoul(si ce mai ghoul).

Unora primele episoade li sau parut plictisitoare pentru ca nu era prea multa actiune,dar mie personal mi-au placut, adica sa vezi cum Kaneki incepe usor, usor sa se obisnuieasca cu noua lui viata,care va deveni destul de grea si cum actiunea inainteaza.

Eu prima data cand am vazut "poza de profil" a anime-ului am fost cam confuza pentru ca ne avand idee la ce urma sa ma uit nu imi dadeam seama care era Kaneki, pe poza erau cam toate personajele , dar erau 2 baieti,unul cu parul negru si unul cu parul alb, ulterior aflasem ca sunt aceaias persoana 😂😂

cam asa ceva :)))

Tokyo Ghoul are 2 sezoane,unul mai captivant ca celalalt,finalul primului sezon e epic(nu dau spoilere,atat va zic e epic), dar finalul celui de al doilea e foarte naspa,a rams in mijlocul actiunii,insa stati linistiti am citit ca va urma sezonul ...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Tokyo Ghoul are 2 sezoane,unul mai captivant ca celalalt,finalul primului sezon e epic(nu dau spoilere,atat va zic e epic), dar finalul celui de al doilea e foarte naspa,a rams in mijlocul actiunii,insa stati linistiti am citit ca va urma sezonul 3 in iarna asta,deci sa mai asteptam putin, nu e sigur, dar merita sa crezi nu? 😀

De peraonaje ce sa mai zic,toate au ceva care le face deosebite de celelalte.
Personajul meu preferat nu a fost Kaneki din pacate,dar cred ca Touka a fost unul din ele,chiar si Amon mi-a placut extrem de mult si Juuzou de asemenea,a avut o poveste extrem de trista,dar sunt de partea ghoulilor :))

Aici ca in multe anime-uri m-am decis cu greu de partea cui sa fiu,dar dupa multa gandire am ales ghouli.
Acum vine intrebarea: "Cup poti sa alegi acele creaturi in favoarea rasei tale? Si eu as raspunde:"Ei bine aceste creaturi dupa parerea mea sunt mult mai organizate si civilizate ca o multime de oameni, chiar daca se hranesc numai cu carne de om,mi-a palcut extrem de mult creativitatea acestora,procurand hrana din locurile unde oamenii se sinucideau, astfel ei nu faceau rau nimanui, ca mai exista si acei ghouli care nu coopereaza cu acea comunitate civilizata este partea a doua.Da exista si acest tip de ghouli care nu asculata de nimeni si ataca cu sange rece orice om din cauza foamei sau din pura distractie, ei bine dupa parerea mea acestia ar trebui reabilitati,in caz ca aceasta solutie nu ar functiona, ei bine nu stiu probabil ar trebui omorati, dar numai in cele mai rele cazuri,unde respecrivul nu vrea sa coopereze si continua cu uciderea oamenilor. "

Acest anime l-am vizionat acum 2 ani,deci nu imi mai amintesc amanunte din lupte,dar si acum imi amintesc cu drag lupta lui Kaneki cu Jason,cred ca el a fost personajul pe care l-am urat cel mai tare.
Lupta dintre ei a fost epica,chiar daca a fost destul de scurta,dar scurta si dureroasa, si-a meritat-o Jason, dupa toate chinurile prin care la supus pe Kaneki,chiar si asa pot spune ca la ajutat sa devina muuult mai puternic.

Si acum am ticul asta,de am trosni degetele :))

Soundtrack-ul genial,cred nu mi-am scos melodia "Unreavel" din minte mai bine de 3 saptamani,si openingul de la sezonul 2 a fost dragut dar nu se compara cu primul ;)

Dap un super anime,dar sincera sa fiu nu cred il voi mai revedea prea curand, nu ca nu as vrea,dar nu mai are acelasi farmec si suspans ca atunci cand il vezi prima data,deci daca nu l-ati vazut inca,va recomand sa il vizionati cat mai repede.

Dap un super anime,dar sincera sa fiu nu cred il voi mai revedea prea curand, nu ca nu as vrea,dar nu mai are acelasi farmec si suspans ca atunci cand il vezi prima data,deci daca nu l-ati vazut inca,va recomand sa il vizionati cat mai repede

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


-____________...

Sfarsit de capitol se pare......

No problemo,imediat vine urmatorul, doar sa ma gandesc care va fi, pentru ca nu am idee :))

see ya :)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 06, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Anime ReviewUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum