Co to---? -2.

127 23 2
                                    

Vzbudil jsem se v 3 hodiny ráno. No, nevzbudil jsem se sám od sebe. Mohl za to můj telefon a podle zvuku, který vydal jsem usoudil, že mi přišla zpráva. Od mojí sestry

Gemma: Sbohem Harry. Budeš nám chybět.

Co to kurva bylo?! Volal jsem jí. Asi 5x. Ale nezvedla mi to. I když byla hluboká noc, rozhodl jsem se za ní dojet. Nasedl jsem do auta a co nejrychleji jsem se vydal k jejímu domu. Tam byly neonové pásky, na kterých bylo napsáno 'POLICIE'.

Vběhnul jsem do domu, kde stála moje matka, která měla hlavu v dlaních a vzlykala.

,,Mami?!" doběhl jsem k ní se sevřeným žaludkem. ,,Harry." vydechla. ,,J-je mi to strašně líto." vzlykla. ,,Mami, co se stalo?!" ,,G-gemma a Peter..." vzlykala. ,,Co se jim stalo?!" ,,S-skočili z mostu."

S výkřikem jsem se probudil. Po tvářích mi stékaly slzy a na čele jsem měl kapky potu.

Jak mi to mohli udělat?! Proč to udělali?! Už tak jsem na tom byl špatně tak proč?!

S těmito otázkami jsem se zase propadl do říše nočních můr.

V 8:50 před Louisovým barákem

,,Dělej nebo příjdeme pozdě!" vykřikl jsem z auta a 3x zatroubil. ,,Taky tě rád vidím Harolde." protočil očima když nasedal. ,,Máme se chovat jako pár." zavrčel. ,,Promiň. Síla zvyku." usmál jsem se ironicky a dál se věnoval řízení.

Stáli jsme před školou a jelikož jsem jeden z nejoblíbenějších kluků na škole, mám nejlepší parkovací místo.

Vystoupili jsme a šli k sobě. Rozešli jsem se ke škole. ,,Propleť si se mnou prsty." šeptl Louis, když si všimnul, že se na nás ostatní dívají. ,,Cože?!" přivřel jsem oči a vyjeknul. ,,Dělej!!" sykl. Zhluboka jsem se nadechl a propletl jsem si s ním prsty.

Dál u školy jsme viděli Liama. ,,Ahoj Lia---" začal jsem když jsem si všiml s kým se to cucá. ,,Nialle?" zeptal jsem se překvapeně. ,,Ehm. Ahoj?" řekl nervózně. ,,To utajení." šeptnul Niall. ,,Jo. To určitě bude tím." ozval se Louis.

Vešli jsme do školy. ,,Co máš Ni?" zeptal se ho roztomile Liam. ,,Angličtinu." převrátil oči, na to se hned usmál. ,,Máme matiku." připomenul jsem mu. ,,No jo. Uvidíme se později." líbl ho na rty Liam.

,,Ahoj Hazz." políbil mě na tvář Louis a rozpletl naše prsty.

,,Co to--?" začal jsem, ale oni už byli pryč.

Něco se stalo. Něco uvnitř mě. Jako by mi někdo dal horkou dlaň k srdci. ,,Je ti něco?" Zeptal se mě Liam. ,,Ne, nic. Pojďme už pryč." řekl jsem mu a společně jsme se vydali k učebně Matematiky.

*************************************

Takžeeeee Ahoj Larryovci!!! Vítám vás u další části! Snad se vám líbila:) Koment i vote potěší!!♥

Vaše_TheMonster_ ♥

Frozen Heart||Larry StylinsonWhere stories live. Discover now