ONE※UNCLE DEAN!

194 5 4
                                    

There was a time, I used to look into my father's eyes
In a happy home, I was a king I had a golden throne
Those days are gone, now the memories are on the wall
I hear the sounds from the places where I was born

Up on the hill across the blue lake,
That's where I had my first heart break
I still remember how it all changed
My father said
Don't you worry, don't you worry child
See heaven's got a plan for you
Don't you worry, don't you worry now

"Don't You Worry Child" - Sam Tsui & Kurt Schneider Cover

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De-a lungul vieții mele mi-a fost mereu teamă că voi pierde oamenii pe care îi iubesc atât de mult. Dar . . . Uneori mă întreb e cineva acolo căruia   îi e  frică să mă piardă ?  

- Știi tu , când eram mici... - nu cred că tu aveai mai mult de 5 ani - ai început să pui întrebări : ''Cum de noi n-avem o mama ?'' , ''De ce trebuie să ne mutăm mereu?'' , ''Unde a plecat tata ?'', atunci când dispărea cu zilele . Îmi amintesc că te imploram ''Nu mai întreba Sammy.'' , '' Nu-ți dorești să afli.'' . Vroiam să-ți trăiești copilăria... măcar încă putin. Întotdeauna am încercat să te apăr. Să te protejez. Nici măcar n-a fost nevoie să-mi ceară tata asta. Pur și simplu asta a fost mereu responsabilitatea mea. E ca și cum aveam o slujba. Aveam o slujba. Și am dat-o în bara. Am dat-o în bara. Îmi pare rău pentru asta. Se pare că asta fac mereu. Îi dezamăgesc pe cei pe care îi iubesc.... L-am dezamăgit pe tata. Iar acum, se pare că te-am dezamăgit și pe tine. Cum aș putea? Cum aș putea trăi cu asta? Ce-ar trebui să fac? Sammy. Ce-ar trebui să fac? Ce-ar trebui să fac?

A devenit un obicei pentru Dean, sa isi sune fratele mai mic chiar daca este acesta este mort, doar pentru ai auzi vocea, macar pentru cateva minute, apoi ii lasa un mesaj, chiar daca stie ca Sammy nu le va auzi niciodata.

- Pentru a sterge mesajul apasa-ti tasta numarul 2. Vocea robotica il face pe vanator sa tresara, inchide rapid telefonul apoi se aseaza la bar. Imaginile sunt inca proaspete in mintea lui.

-------------------------

Flashback

- SAMMY, te rog lasa arma jos! O sa trecem peste asta impreuna, mereu o facem. Glasul lui Dean Winchester tremura , inima ii bate tot mai puternic, de 15 minute incearca sa isi convinga fratele mai mic sa renunte la ideea aceea stupida.

- Nu intelegi Dean, nu mai pot face asta. Imi pare asa de rau. Imi pare rau. Te iubesc. Degetele lungi ale lui Sam Winchester apasa pe tragaci. Glontul pistolului se afla acum in capul vanatorului, Dean se prabuseste langa fratele sau mai mic plangand , inghite in sec apoi se ridica rapid in picioare.

- Si eu te iubesc Sammy, mereu. Sopteste apoi fuge spre masina sa.

End of Flashback

-------------------------

- Cu ce va pot servi? Dean isi ridica capul din telefon , in fata lui era Jeremy Gilbert, unul din copii pentru care era Babysitter. Dean ranjeste apoi se uita pret de cateva secunde la meniu.

- Placinta Jer- Bear ( Ursuletul Jer). Gura adolescentului ramane deschisa , o singura persoana il striga asa, persoana care i-a dat porecla.

- Unchiule Dean? Tipa Jeremy apoi sare sa il imbratiseze pe barbat. Dean nu este unchiul adolescentului, insa aceasta porecla a ramas atasata de el. Dean zambeste trist apoi il strange puternic.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Hunter※Klaus Mikaelson ↠ SPN/TVDWhere stories live. Discover now