★Telefon★

1.1K 4 1
                                    

Interpretarea visuluiTelefon

Ce insemna acest vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Telefon". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

1. A vorbi la telefon

Visul in care vorbesti la telefon poate insemna mai multe lucruri depinzand de situatia in care folositi telefonul si cu cine vorbesti.

Daca ai visat ca vorbisti la telefon cu un vechi prieten ar putea insemna ca exista o dorinta de a conversa cu acesta in viata reala. In loc sa cautati definitia visului telefon ar trebui sa puneti mana pe telefon si sa va sunati prietenii. Le este dor de dumneavoastra si cu siguranta si ei va lipsesc.

Visul in care vorbsti la telefon cu rudeleprevesteste o despartire, o separare de cei dragi. Acestia ar putea pleca pentru o perioada scurta, intr-o vacanta, pe mare sau intr-o alta tara, dar este posibil ca rudele dumneavoastra sa plece pentru totdeauna.

2. Numar de telefon

In timpul somnului, partile creierului ce controleaza limbajul si numerele se inchid, astfel ca cel mai probabil nu va veti putea aminti de numarul de telefon din vise. Totusi,numarul de telefon in vise este un simbol al comunicarii, in special a comunicarii cu oameni cu care nu ati vorbit de foarte mult timp sau cu care nu v-ati vazut de mult.

Daca visati numarul de telefon al cuiva pe care tocmai l-ati cunoscut ar putea fi un semn ca trebuie sa urmati acea prietenie si comunicare cu acea persoana, ceea ce ar putea fi un lucru bun pentru dumneavoastra.

3. Telefon

relatii amoroase
-- auzind- veste sigura
-- sunand- izbanda afacerilor tale este indoielnica
-- cineva te suna- ai probleme urgente in urmatoarele zile
-- comunicarea nu este posibila la- temeri sentimentale
-- sunand- beneficii
-- vorbind la- vei primi vesti importante, divergente cu partenerul de viata.

4. Telefon

Telefonul este legat de abilitatile mentale precum telepatia sau inclinatia spre profetii.Daca visezi ca telefonezi cuiva inseamna ca vei avea o intilnire cu un prieten vechi.Un telefon care suna este semn al unor boli si al unor griji.

5. Telefon mobil

Telefonul mobi in viseinseamna ca prindeti informatii din zbor, treceti printr-o perioada agitata, in care nu aveti timp sa stati la discutii.

Visul in care ati pierdut telefonul mobilreprezinta lipsa de comunicare. Ati pierdut legatura cu unele aspecte sau sentimente ale dumneavoastra.

Daca ati gasit un telefon mobil, acest lucru are interpretare ca o reconectare si o comunicare reinitiata.

Cand visati ca telefonul mobil s-a stricatpresupune ca sunteti gata sa vorbiti despre ceva ce ati pastrat in interiorul dumneavoastra.

6. Telefon nou

Visul in care apare un telefon nou inseamna ca sunteti pregatit sa faceti orice. Sunteti sanatos si stiti cum sa aveti grija de dumneavoastra.

7. Telefon stricat

Telefonul stricat in vise presupune faptul ca sunteti pregatit sa vorbiti despre ceva ce ati pastrat in interiorul dumneavoastra.

Un telefon stricat in vis mai poate insemna si faptul ca nu sunteti inteles corect sau nu intelegeti dumneavoastra corect ceea ce auziti. Interpretari gresite ale unor informatii, comunicare defectuoasa, nu va puteti exprima in voie. Nu gasiti calea cea buna de a transmite ceea ce va preocupa.

A/N sper ca nu v.am plictisit prea tare..😂
Daca vreti sa stiti ce inseamna unele lucruri care le.ati visat puteti sa lasati comentariu despre acesta.💋

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 01, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Semnificatia viselor?!Where stories live. Discover now