BÖLÜM 1

987 45 11
                                    

Gözlerimi aralamam için baski kuran beynime uyum sağladım. yatagimdan doğrulurken esnemeyi ve paytak adimlarimi soğuk parkeye degdirmeyi planlayarak uyguladim. lavaboda yüzümü yıkayıp çelikten bir levhada asili olan siyah havluyla kuruladim. buraya kadar herşey gayet rutin ve siradandi her zaman ki gibi diye mirildanarak odama geçtim.

Gri parkelerimin ufak tikirtilari eşliğinde önce kiyafet dolabima yoneldim günlük kiyafetlerimden siyah bir kot şort ile baskili koyu gri bir t-shirtü üstüme geçirdim banyoda biraktigimi hatirladigim siyah kemik çerçeveli gözlüğümu alarak makyaj masama oturdum. daginik topuz olan saclarimi actim her sabah kendimi incelemeyi huy edindiğim için uzun sayılabilecek bir sure aynaya baktim. Kahverengi gözleri ve açık kahverengi dümdüz saçları omzunun altindan beline uzanan siradan bir kizdim farklilik sayılabilecek tek yönüm kızıl-bordo olan saç uclarimdi. çok cikik olmayan elmacik kemiklerim anca makyajla belirgin sayılabilirdi. ne fazla küçük ne de fazla iri dudaklarım vardı. burnum ufak insanlarin tabiri ile findik gibiydi yüzüm oldukça orantili, kalem ile çizilmişti yani cevrem genelde bunu söyler ve gözlüğünde bu yüzden bana yakistigina dair düşünceler belirtirdi.

Kendimi çok beğenen biri değilim ancak nefret veya negatif bir duygum da yok. saclarimi taradim ve düz hali ile omzumdan saldım hava biraz sicak olduğu için terlemekten çekinerek lastik bir tokayi bileğime geçirdim. daha sonra masamdan kalkarak yastigimin altindaki telefonumu aldim önce saate baktim 8.34 daha sonra gelen bildirimlere baktim facebook, instagram, twitter, snapchat, whatsapp, wattpad.

Hepsini temizledim ve daha sonra bakacagimi kendimce beynimde not tuttum. parmak arası terliklerimi ayagimdan gecirip perdelerimi açmak için pencereme yoneldim siyah tülü duvara doğru çekiştirip hava alması için acik biraktigim camdan disari doğru baktim her sabah karsilastigim siradan manzara diyerekten pencereden uzaklaştım.

APTALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin