Capitolul 15-Te-ai gîndit doar la tine!

2.1K 115 31
                                    

Continuare...

Ce a vrut sa insemne asta?

Louis a plecat si eu trebuie sa ma întorc înapoi spre camera aia afurisită de spital. Cînd am ajuns în dreptul uşii am auzit o asistenta spunînd:
-Gata Domunule Bieber! Sunte-ți liber, însa sa nu face-ti mişcare cu mîna dreaptă timp de o săptămînă, bine?

-Sigur, multumesc! Îl aud pe Justin spunînd. Ce a pățit?

-Justin, esti bine? Spun în timp ce mă îndrept spre el. Stătea cu spatele la mine si nici măcar nu s-a întors sa vadă cine îl strigă, deşi cred ca stie.

-Justin vorbeste cu mine! Spun eu aprope strigînd. Ceea ce nu-mi place la oameni este atunci cînd ma ignora si nu stiu nici măcar de ce!

-De ce ma ignori? Spun mergînd mai apăsat.

-De ce nu-ți întrebi iubitul? Spune el uitîndu-se la mine. OMG! Avea mîna bandajata, ochiul vînat si un bandaj în jurul capului.

-Justin ce e cu tine? De ce esti atît de rece in ultima vreme?

-Aaa, nu stiu? Poate pentru ca ''iubitul'' tau aprope mi-a rupt mîna, iar tu esti prea egoistă ca sa vezi ce se întîmplă în jurul tau! Spune făcînd ghilimele în aer atunci cînd pronunță ''iubitul''.

-Pardon?! Spun eu de data aceasta putin mai tare decît mi-am propus.

-Eu, egoista?

-Da! Te gîndesti numai la tine, nu te-ai gindit la Louis care era al naibii de suparat ca nu ai dorit sa vii în turneu si sa petreci mai mult timp cu el, te-ai gîndit ca nu o sa ai ce face şi o sa te plictiseşti, micuța de tine! Nu te-ai gîndit la mine, stiu ca pare absurd, însă am suferit dupa tine! Nu am vrut sa ma despart de tine, serios! Doar ca munca mea îmi ocupă tot timpul şi nu mai aveam timp pentru tine, de asta am decis ca e mai bine sa te las liberă sa-ti gaseşti sufletul pereche, nu unul ca mine, care nici nu era pe acasa cu nopțile. Dar tu, tu îți alegi un porc ca Styles, dupa nici nu mai m-ai sunat! Nu te-ai gîndit la Bella care în momentele astea are nevoie de tine, nu stii ce s-a întîmplat, nu? Stii de ce? Pentru ca, te-ai gîndit numai la tine! De ce nu pleci în camera de hotel al iubitului tau? Hă? Crezi ca te iubeste asa cum am făcut-o eu? Crezi? Haide, de ce nu pleci sa vezi ce face el acum dupa ce l-a batut pe Justin? Stii de ce mai exact m-a batut? Nu, îți spun eu! Pentru ca se zvonea ca am avut o relație cu Taylor Swift, dar asta este total fals! De asta ne-am batut, nu pentru ca te iubeste, ci pentru ca o vrea înapoi pe Taylor si cică eu îi stau în cale! Eu vreau doar o fata, asta esti tu! Însă dupa ce netotul de Harry îți va frînge inima, nu vei mai putea iubi o perioadă! Asta e. Însa sa stii ca eu te iubesc ori ce ar fi! Tu mereu o sa fii sarmăluța mea! Spune el si cu asta dispare! ''Samăluța''. Asa îmi spunea Justin cînd eram împreună. Am izbucnit în plîns si am soptit încet de tot:

-Şi eu te iubesc prajiturica! Dupa cad jos în ghenunchi si incep sa plîng si mai tare, o asistenta ma vede si vine spre mine.

-Oh, Abby! Gata, gata! Vrei sa te ducem înapoi la hotel cu masina spitalului sau ii sunam pe ai tai? Se pare ca stiu ca stăteam la hotel, si a cum nici nu am chef de ai mei, am ales sa ma duca masina spitalului.

-Mhm! Am murmurat prin suspine. De ce plîngeam? Nu stiu! Nu îl iubesc pe Harry, însa doar gîndul ca am fost folosita ma face să pling. Si cuvintele lui Justin m-au lovit, oare chair sunt egoista? Si ce s-a întîmplat cu Bella, are nevoie de mine?

-P-put-t-eț-ți sa m-mă d-duceț-ți a-c-casa?
-Sigur draga, haide!

*****La Hotel*****

-Cheile de  la camera domnului Styles, va rog! Îi spun eu recepționisteii.

-Îmi pare rau, sunteti cineva important? Acum chiar ma bucur ca Louis e fratele meu.

-Sora mai mica al lui Louis Tomlinson.

-Am aici încă o duzină de fete care spun acelasi lucru, chiar vrei sa te cred?

-Uite aici! Spun si ii arat documentele.

-Bine, pofti-ți! Spune si îmi întinde cartela de la camera lui Harry.

-Etajul 10, camera 409! Îmi sopteste pentru nu a auzi alte fete.

-Multumesc. Spun si ma îndrept catre lift. În nici 2 minute eram în fața uşii lui Harry. Nu m-am obosit sa bat şi am băgat cartela în usa dupa care ea s-a deschis în fața mea.

Nu-mi vine sa cred ce vad ochilor!

Va Urma...

Hey Guys! Suspans? Ce crede-ti ca a vazut Abby? Capitolul mi-a luat aproximativ o ora sa-l scriu, mulțumiți? Bun discurs Bieber!😂
Love u all!

[847 cuvinte]&[29 iunie 2016]

Va Iubesc!
💐💐💐💐💐

EDITAT

Prinsă Cu One Direction |Volumul 1 & 2|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum