capitolul V

5.1K 217 8
                                    

Ne.am uitat la ceas si am vazut ca era 01:26 si ne.am pus sa dormim. Dimineata soarele ne.a prins dormind imbratisati, si ne incalzea cu razele sale luminoase... Lucas s.a trezit si se uita la mine cum inca dormeam. Dupa cateva minute m.am trezit si eu.
Lucas -Neata pitic! 💜
Eu -Neata! Nu sunt pitica! si ii zambesc copilareste.
Lucas -Ba da esti pitica mea! M.am uitat copilareste la el si nu am mai zis nimic. M.am ridicatdin pat, si am coborat jos la bucatarie. Acolo am gasut pe masa un bilet in care scria: "dragii mei copilasi, eu impreuna cu tatal vostru am plecat in Anglia cu afacerile. Anna stiu ca esti de putina vreme in casa, si imimpare rau ca nu am putut ramane! Ne vom intoarce in 4 saptamani. Lucas sa mergeti la bunica daca nu va descurcati! Va iubesc! Mama💜"
Eu -Lucas,vino repede jos!
Lucas -Ce s.a intamplat?! M.a intrebat cu o ingrijorare in glas.
Eu -Uite! Si ii arat biletul... Noi ce vom face?!
Lucas -Stai linistita pitic, eu sunt aici si voi avea grija, am mai stat singur!
Eu -Serios?! Si cum te.ai descurcat?
Lucas -Pai am mai mers pe la bunica, la matusa Violeta, sora mamei care are 29 de ani, si cel mai frumos lucru este ca acum este insarcinata, si va trebui sa mai mergem la ea sa vedem ce face... Din cate am inteles de la mama, in orice moment poate sa nasca!😍 :-) (asta mi.a venit in cap acuma)
Eu -Sigur vom merge, vreu sa o cunosc, si pe matusa Violeta si pe bunica!
Lucas -Bine, vom merge chiar astazi! :-)
Eu -Yupiiii! Si sar la el in brate!
Lucas -Du.te si imbraca.te, ca sa mergem la bunica.
Eu -Dar trebuie sa mancam prima data! Eu fac o omleta si tu du.te sa te pregatesti!
Lucas -Bine pitic! Si ma pupa pe frunte protector. Am mancat, si dupa m.am dus in dormitor, la sifonier, mi.am ales o rochita neagra, si o pereche de adidasi NIKE!

am ales o rochita neagra, si o pereche de adidasi NIKE!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Am iesit din casa, ne.am urcat in masina (da... Lucas conduce, are 18 ani, iar eu am 16 ani) , intr.un audi A8 si am plecat. Am mers cam o ora cu masina, si am ajuns in fata unei case, foarte frumoasa, se asemana cu o cabana.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Am intra pe poarta, in curte era o femeie cam de vreo 50-51 de ani, si un barbat cam de vreo 60 de ani, erau langa un pom, mai exact langa un cires.🍒🍒
Lucas - Ei sunt bunicii nostri! Imi zice zambind si aratand spre dumnealor! Am mers cu Lucas pana in fata lor, si m.am prezentat:
Eu -Buna ziua bunico! Buna ziua bunicule!
Lucas -Bunico, bunicule, ea este Anna nepoata voastra!
Bunica -Cum adica nepoata noastra?! Uitandu.se confuza. Lucas impreuna cu mine, le.am povestit tot, cum ca am fost adoptata! Dupa ce le.am povestit bunica si bunicu, au venit si m.au imbratisat calduros, iar eu la randul meu le.am raspuns la imbratisare.
Lucas -Buna...(asa ii zicea Lucas bunicii) ne faci ceva dulce? A intrebat in tyimp ce se uita ca un copilas de 2 ani, cu o sclipire in ochi...
Buna -Sigur ca va face bunica... Ce ziceti sa va fac niste clatite, pe care sa le umplem cu ciocolata?!
Eu - Foarte buna idee bunico! Ii zic in timp ce o imbratisez! Eu cu ce te pot ajuta?!
Buna -Adu.mi ingredientele nopotica mea frumoasa! In tot acest timp Lucas era cu bunicu, culegeau cirese. Bunica facea clatitele, iar eu le umpleam cu ciocolata.🍫🍫 Dupa ce am terminat, i.am chemat la masa pe Lucas si pe bunicu...


Indragostita De Fratele Meu Vitreg Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum