Sen Öyle San

250 13 6
                                    

Tüm hayali üniversite olan bir genç kız babasının onu zorla evlendireceğini öğrenirse ne yapar? Üstelik kendisinden 15 yaş büyük bir adamla. . Tabikide kendi düğününden arkadaşlarının yardımı ile kaçar. Peki işler ufak çaplı terse gidince kaçak gelinimiz Azra yanlış arabaya binerse ne olur? Üstüne üstlük bu arabanın sahibi kadınlara karşı güven sorunu yaşayan genç veliahtımızın Ateş Karasoy'un arabası ise? Kadınlara karşı güven sorunu yaşayan bu genç adam kaçak gelinimize gönlünü kaptırırsa ne olur? İşler epey karışacağa benziyor... ****** Ellerimi ensesinde birleştirip ''Ateş'' dedim titreyen dudaklarımla. Gözlerini açmadan sadece benim duyabileceğim bir şekilde ''Mmm'' dedi. Hiç beklemediği birşey yapıp baş parmağımla ensesini okşadım. Bu hareketimle yavaşca araladığı gözleri sayesinde kahveleri yeşillerimle buluştu. ''Çok yaktın'' dedim titrek nefesimle. ''Çok yandım''dedi ''Her yer ateş'' dedim ondan cesaret alarak. ''Tam ortasında kaldım'' dedi gözlerini gözlerimden çekmeden. ''Tam ortasına daldım'' dememle belimi kavrayan elleri çözülüp ensesindeki ellerimi sıkıca kavradı. Müziğin melodisine uyup iki kez etrafımda döndürdü. Kaslı göğüsünü sırtıma yapıştırınca sıcak nefesini saç diplerimde hissettim. Ellerini- daha doğrusu ellerimizi karnımda birleştirip kulağıma eğildi ''İflah olmaz ben'' dedi 'ben' harfine vurgu yapıp. Bu hareketine dudaklarım yukarı kıvrıldı. ''İflah eden ben'' dedim. Kulak diplerimdeki ılık ve keskin nefesindengülümsediğini anladım... Bu Adam Allah'ın 'Sen bunları çoktan hakettin.' deme şekliydi sanım.

***

Yine beni kapağından etkilemeyi başaran bir hikâye. Biliyorsunuz ki kapak okur için en önemli etken! Bu yüzden genelde beni kapaktan fethedemeyen basılı ya da wattpad kitaplarını okumuyorum.

Fark ettim de bu ne egoistçe bir konuşma oldu ayol. Neyse bana egoistçe konuşmalarda yakışır. Haydi keşfetmeye kızlar. Keşiften sonra yorumlarınızı da alayım bari. Ayol ne üşengeç ne bedavacısınız heee sizi gidi sizileeeer dfghjklş

Kategori: Genç Kurgu

Etiketler: #ateş #aşk #bayanküçüksapık #cadı #hödük #iflaholmaz #kadındüşmanı #kaçakgelin #tutku #veliaht #wattys2016 #züppe (daha fazla yazamadı ve öldü)

Yazar: 

Durum: Güncel / Devam ediyor.

Wattpad │ Kitap Tavsiyeleri 2 [ALIMLAR BURADAN]Where stories live. Discover now