Balul

30 2 0
                                    

Ca si cum viata mea nu ar fi fost indeajuns de complicata,balul de iarna se apropia cu pasi repezi .Problema nu ar fi balul.Problema e ca nu as avea un partener,si chiar daca as avea,nu ar fi cel pe care il doream. a radical din doi egal cu trei.Ah,nu. a radical din 3 egal cu 2. Rahat! Nu stiam prea multe despre viitorul meu,insa ce stiam cu certitudine era ca matematica nu-l reprezinta.Dar trebuia sa merg.Si trebuia de asemenea sa-mi furnizez un partener.Scrutez din ochi fiecare baiat din clasa,si devin din ce in ce mai dezamagita.Prea blond,prea brunet,prea copil,ih ,ala are mustata.Prea inalt,prea scund. Insa Jimmy,tipul din prima banca arata cat de cat ok.M-am dus la el,mi-am fluturat o mana prin par,si l-am intrebat.

-Jimmy Foster,mergi la bal cu mine?

-Ira,ce aparitie spectaculoasa.Si,stai putin.Tu chiar ma intrebi asta?

-Termina cu teatrul,Jimmy.Nici mie nu-mi face placere,asa ca zi sa terminam odata.

-Da,dar ce dai?

-Mhm,mersi de ajutor.Pe maine

-Ce repede te aprinzi ,stai calma fato,merg cu tine.

I-am aruncat o grimasa ,si am plecat

                                                                           ---

Am ajuns in sfarsit acasa.M-am trantit in pat si mi-am ascuns capul intre perne.Maine seara,minunatul bal avea sa inceapa.Ei,acum e acum.Cu ce sa ma imbrac?Am scotocit prin dulap,si am reusit sa scot o rochie de un visiniu sters,fara bretele.Mi-am dezlegat parul,si l-am lasat sa curga pe spate.Mi-am varat picioarele intr-o pereche de tenesi,si am iesit pe usa cu degetele incrucisate.

Ca orice bal din liceul Hagging's ,muzica era execrabila.O combinatie de hip hop de calitate proasta,si un house care nu se ridica mai sus de hip-hop.Trecusera 30 de minute, nu mai erau decat inca 60.Jimmy m-a invitat la dans,printr-o plecaciune reverentioasa,iar eu nu mi-am putut reprima un zambet larg.Ritmul se schimbase,ajungand la unul lent.Imi priveam  amuzata colegele ,care se fastaceau,isi dadeau coate,si se roseau toate cand chipesii baieti din anul 3 de la echipa de baschet le invitau la dans.Cat despre Jimmy ,era un tip de treaba.Insa nici pe departe genul meu.Stiam ca ma simpatiza din clasele mici,insa nu puteam face nimic in legatura asta.Dansam cu eleganta unui hipopotam,in bratele sale masive. Incercam pe cat posibil sa evit orice soi de contact vizual,deoarece un sarut de la el ar fi fost ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit pe pamant.Priveam pierdurta,plictisita,si in acelasi timp invidioasa pe celelalte fete,care dansau in bratele celor de care erau indragostite.Privirea mi s-a oprit intr-o singura directie.Am analizat mai cu atentie ceea ce vedeam,si am tresarit.Un fior de teama,emotie,si dorinta mi-a traversat fiinta din cap pana in picioare.Era el.Era strainul.Ce dumnezeului cauta la balul de iarna marca Hagging's!?

ParalelaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum