53||May We Meet Again

1.6K 170 67
                                    

Bir şeyin haberini vermeye geldim. Sizlere veda ediyorum.

Bugüne kadar belki çok ağır ve kaba konuştum, belki kendime hakim olamadım ve saçmaladım. Hayatımdaki son bir ay sanal ortamı yüzünden o kadar değişti ki anlatamam. Tüm sosyal medya hesaplarımı burası da dahil daha az kullanmaya karar verdim. 

Son bölümde de sizlere asla vazgeçmemenizi tavsiye edeceğim. Asla vazgeçmeyin. Biraz fedakar olun, daha çok çabalayın ama vazgeçmeyin. 40.bölümdeki söylemeye çalıştığım şey çok saptı, sanırım. Demek istediğim şey 'bir kişi hiçbir şey yaşamamışken sırf biraz daha  okunsun, daha çok takip  edilsin, meraklandırsın diye yaşamadığı onlarca duyguyu yaşayanlardan  çok daha iyi  bilirmiş  gibi  anlatamaz'dı. "Herkes kendi hayatını anlatırsa sıkıcı olur." O zaman neden normal hayatın dışına çıkıp bunu anormal yapıyorsun?

Son günlerde de çok komik haberler aldım. Kötü Çocuk  filme uyarlanıyormuş. Komik, sadece komik. Ben daha kitap oluşunu hazmedemiyorum. Ortada bir emek var amenna ama bir sürü kurgu varken, Kötü Çocuk gibi zararlı ve etki bırakacak bir "kitap" nasıl filme uyarlanır?

40.bölümde anlattığım kız-erkek ve kurgu... Film oluyor. İnanılmaz gerçekten, insanların biraz daha para kazanmak için yaptıkları komik ve inanılmaz.

Burayı da geçiyorum artık. Söyleyecek pek bir şey kalmıyor. İnsanlar her zaman yaptıklarını yapıyorlar: umursamıyorlar.

Burada çok güzel zaman geçirdim. Her saniyem çok eğlenceliydi. Bu kitabı ortaya çıkarış amacımı dahi hala çözemedim. Ama burası hep benim not defterim gibi oldu. Her zaman çok sevdim. Kitabı okuyanlar, fikir belirtenler ve vote verenler inanılmaz kişiler! Her birinizi çok sevdim. Hala her birinizi çok seviyorum.

Şunu da söylemek istiyorum giderayak. Kendinize güvenin. "yapamam" demeyin. Yaparsınız, gerçekten yaparsınız. Yazar olmak istiyorsan, yaparsın. Doktor olmak, polis olmak, öğretmen olmak, astronot olmak, kimyager olmak... istiyorsan yaparsın.

Bunu hatırlamanızı ve size güvenen biri olduğunu unutmamanızı istiyorum. Ben size güveniyorum. Burada düşüncelerimi yanlış bulan, desteklemeyen insanlar için de... Bilemiyorum. Düşünce bu. Değişir mi, elbette. Sizinle konuşabilecek bir platform bulabilseydim bundan sonrası için fikirlerinizi dinlemeyi ve düşüncemi değiştirmenizi çok isterdim.

Ve arkadaşlar, zaman çok çabuk geçiyor. Şuan bu hesabı açalı bir yıldan fazla oluşuna hayret ediyorum. Zaman size ayak uydurmuyor da. Siz ona uymalısınız. Sizlere bir diğer tavsiyem, sanal ortamlarda olan kötü şeyleri pek ciddiye almamanız. Gerçekten her şey unutuluyor. Bir yıldır sanal benim için her şey demek-ti. Artık öyle olacağını sanmıyorum. Bu yüzden kitaba son veriyorum. İkinci bir Wattpad Klişe Cümleleri olmayacak veya daha başka bir kurgu gelmeyecek.

Beni, sizlerle geçirdiğimiz bu süreyi, Wattpad Klişe Cümleleri'ni unutmayın. Belki, tekrar görüşürüz. Hepinizi çok seviyorum. Kendinizi harcatmayın.

-Selcan

Wattpad Klişe CümleleriWhere stories live. Discover now