Fact 191

5.7K 346 17
                                    

Narcissa Malfoyová měla ve filmu ,Princ dvojí krve' část vlasů obarvených na hnědo (blonďaté a na ,,vršku" hlavy hnědé). V Relikviích smrti měla část vlasů obarvených do černa; blonďaté vlasy charakterizují rodinu Malfoyových, ty černé rodinu Blackových, do které se Narcissa narodila.

Spousta z vás chtěla, abych ve faktech pokračovala. Nechci na každý komentář odpovídat zvlášť a tak to napíši sem. (Zázračným způsobem jsem objevila nějaké fakty na překlad, tak třeba budu postupně přidávat🙈)
Všechno jednou skončí a faktů není nekonečno. Harry Potter taky skončil. A tyhle fakty taky jednou musí skončit:)
Pochopte, možná by se nějaké fakty našly, jenže teď je na wattpadu hromada faktů o Harrym a je to pořád stejné. Já ale nechci kopírovat od ostatních. Ano, našla jsem pár lidí, kteří měli ve své knize o faktech ty, které překládám. To mi to překládání trochu znechutilo, protože já si s tím dala práci a dotyční ani neumí napsat zdroj, ze kterého čerpali. Lidi, když už chcete mermomocí nějaký dobrý fakt mít ve své knize, je takový problém uvést zdroj? Já se také nejdřív zeptala autorky na povolení k překladu:) Bylo by fajn, kdyby si to někteří uvědomili:)
Tak a teď, aby jste neřekli, já napíšu zdroj, ze kterého jsem čerpala ohledně tohoto faktu. Na instagramu se můžete podívat na profil myfairhorcrux odtud jsem překládala:)
Jsem ráda, že se vám fakty tolik líbí a když najdu nějaký zajímavý, určitě ho přidám:)
(A prosím už se neptejte, proč končím. Faktů opravdu není tolik a já nechci kopírovat ty, které byly v jiných faktech už napsány:) )
Děkuji!❤
Btw.fakt není přeložen doslova:DD snad jste pochopili, nevěděla jsem, jak to přeložit:D

101 Harry Potter Facts cz ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat