1.Bolum/Panik Dolu Dakikalar

12 0 0
                                    

♤♤Ekin'den
Sabahleyin yüzüme tatli günesin gülümsemesiyle deil tabikide hayvan bff'm Ada'nin beni cimciklemesiyle uyandim.

♡♡Ada'dan
  Su hayatta sanirim en zevk aldigim sey bizim salagi cimciklemek.ehueheuehu.Cok şapşal olur kendisi.Terbiyesiz bff'm bi anda kufur ederek uyandi oysa ben onu ne guzel cimcikleyerek uyandirmistim.
    ----"Ekin hadi Ekin kizim kac yildir kurdugumuz hayalimiz bugün gercek  oluyo lan.Kalk hadi öykü'yü de alip eve esya bakicaz"dedim.
    ----Ya bi siktir git ben esya falan istemiom.

Dayanamayip sessizce odadan cekildim ve hain planlarimdan birini daha dusunmeye basladim eheueu.Surahiyi aldim ekin'in odasina gidiyorum.

♤♤Ekin'den
Yüzüme bi anda bi sogukluk carpti.Ay allahim sok gecirdim resmen sopsoguk bisey carpti boyle.Ben sonunda kendime geldigimde Ada'yi elinde surahi ile buldum ve guluyordu.Kacma Ada geberticem seni.

♡♡Ada'dan
Ekin'e bana zarar vermemesi icin yalvardim.Ama ne yazikki basarili olamadim.Amaaaa evin icinde deli divane gibi 50 tur attik.SONUC:Merak etmeyin Ada saglam eheuheu.
Ekin'e hizlica üstünü giyinmesini onu aşşağıda bekledigimi soyledim.

♤♤Ekin'den
Herseye ragmen bugün gercekten guzel bir gündü.Yani güzel olmasi gerekiyordu.İste bu yuzden bugün sort giyicem.(Nedenini bende bilmiyom ama sort giyesim geldi)ehuehu.Siyah ultra mini şortumu giydim ve belime kirmizi siyah ekoseli gomlegimi bagladim.Sacimida yana attimmii tamamdir.Cok hafif makyajimi yaptim.Ve geriye kalan rutin islerimide hallettikten sonra Ada'nın yanina indim.Ama evi  delik deşik etmeme ragmen Ada hicbir yerde yoktu.Nerdesin Ada nerde!?

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jun 29, 2016 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Benim HayatimTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang