~Party ~

0 0 0
                                    

Bir günde üç sınava girmiştim . Yani son sınavıma birazdan girecektim . Geometri sınavına girmeden önce son kez kitabıma bakıp kendimden emin bir şekilde sırıttım . Kahvemden son yudumumu alıp çöpe attım ve sınıfa yürümeye devam ettim . Sınıfa girince hemen yerime geçtim .

"Natalie , Tanrı aşkına bugün partime geleceğini söyle !" Diye yalvaran Megan'a mutsuz gözlerle baktım . Aslında canım hiç oraya gidip topluluğa karışmak istemiyordu ama haftalar öncesinden Megan'a söz vermiştim .

"Tabii ki geleceğim ." Dedim umut dolu bakışlarla . Sevinçle el çırpıp kulağıma doğru eğildi .
"Hem seni şu benimkiyle tanıştırırım ." Dedi göz kırparak . Ben de gülümseyip sarı saçlarımı geriye attım . Bayan Betty içeriye girdi . Sınav kağıdı önüme geldiğinde adımı bile yazmadan soruları çözmeye başladım .
Bütün sorular gittiğinde onların 10 dakikamı aldığını gördüm . Adımı soyadımı yazıp Bayan Betty'nin yanına gittim . Sınav kağıdımı verip yerime geçtim .

"Yine süper bir sınav Natalie Olsen !" Dedi . Zil çalınca hiç beklemeden sınıftan çıkacaktım ki Megan bileğimden tuttu "En güzel elbiseni giy . En son kotla gelmiştin ve ben bir daha böyle bir felaket istemiyorum !" Dedi sırıtarak . Ben de sırıtıp kafamı olumlu anlamda salladım . Zaten Megan hariç pek arkadaşım yoktu . Kimseyle iyi olamıyordum nedense . Ama Megan farklıydı . O beni hep anlar desteklerdi . Ben de bu yüzden onu pek kırmamaya çalışıyordum onu .
Eve geldiğimde hemen odama çıkıp dolabımı açtım kıyafetlerime bakarken annem yanıma gelip beni yanağımdan öptü .

"Nereye böyle tatlım ?" Dedi gülümseyerek .
"Megan , parti veriyor ve gitmem için ısrar etti ." Dedim . Anlayışla kafasını salladı . Geçen sene kuzenimin aldığı siyah mini elbiseyi çıkartıp yatağa bıraktı . "Giyin ve aşağıya gel güzelim !" Dedi sırıtarak . Ben de elbiseyi elime alıp göğüs dekoltesini nasıl kapatacağımı çözmeye çalışıyordum . En sonunda giyip aynaya baktığımda cidden göğüsteki dekolte olmasa süper bir elbiseydi . Neyse deyip annemin yanına aşağıya indim . Beni baştan aşağıya süzüp yanağımdan öptü . Ben de onu öpüp çantamı elime aldım ve topuklu ayakkabıları giydim . Taksiye atlayıp gideceğim yeri tarif ettikten sonra Megan'a geç kaldığım için özür dileyen bir mesaj attım .

Mekana gelince derin bir nefes alıp içeriye girdim . En nefret ettiğim üç koku birleşmişti ; sigara,ter ve alkol . Megan beni görünce hemen lavaboya çekiştirip makyaj malzemelerini çıkarttı . Zorla da olsa makyaj yapıp " Erkek olsam kesin yatağımdaydın Natalie Olsen !" Dedi , ben de gülüp ona sarıldım . Elimden tutup beni bir erkek tayfasının içine sürükledi . Sonra da bir erkeğin yanına geçip ona dudağından bir öpücük verdi .
"Bu Dylan , yani sevgilim ." Dedi . Elimi uzatıp " Natalie , memnun oldum ." Dedim . O da kafa sallayıp beni onayladı . Cidden tatlı çocuğa benziyordu ve Megan'la çok iyi anlaşıyorlardı . Onlara rahatsızlık vermemek için başka bir kenara geçip oturdum . Topuklular beni fazlasıyla yormuştu . Etrafa bakılırken bana yiyici gözlerle bakan bir çocuğa kaydı gözüm . Hafif uzun kıvırcık saçlı , hafif kaslı , dövmeli bir çocuktu . Ben ona bakarken o da bana bakmayı kesmemişti . Hafifçe tebessüm edip önüme döndüm .

Saat geç olmuştu ve bu koku beni cidden baymıştı . Yanıma gelen çocukla iki saattir muhabbet ediyorduk ve diğer çocuk benden gözlerini hiç ayırmıyordu . Sanırım ortamda bir değeri vardı ki herkes ona karşı saygılıydı .

"Daha ferah bir yere geçsek olur mu ?" Diye soran Drew'i kırmayıp onu takip etmeye başladım . Biraz daha insanların az olduğu bir yere gelince konuşmaya devam etti .

"Aslında senin gibi güzel kızların sevgilisi olmaması beni şaşırtıyor ." Dedi . Ne demek istediğini anlamayıp sırıttım .
"Ama bence tek gecelik ilişkiler sizin gibilerin vazgeçilmezi !" Dediğinde iki kolunu duvara dayamış beni kendisi ve duvar arasına almıştı .

"Çabuk bırak beni !" Diye bağırdım ama hiç tınlamadan boynumdan öpüp belimi sıkıca kavramıştı . Ben debelenirken o rahatça benim boynumdan öpüyordu .
"Bu gece bendesin güzellik !" Dedi ve dudaklarıma tam yaklaşırken bir el onu benden uzaklaştırdı . Drew çocuğu görünce gözleri büyüdü ve bir anda yalvarışa geçti ama çocuk onu dinlemeden suratına yumruklar indiriyordu . Ben mi ? Ben kenarda kıvrılmış onları seyrediyordum . Tabii sadece ben değil , partideki herkes buraya toplanmış olanları seyrediyordu . Kimse çocuk onu döverken araya girmeye bile cüret edemedi . Çocuk sonunda işini bitirdiğinde benim kolumdan tuttu ve kendine çekti . Sonra elimi kavrayıp partiden hızlı adımlarla beni çıkardı . Biz çıkarken bile herkes bize bakıyordu ama ben aldırış etmeyip sadece göz yaşlarımı tutmaya çalışıyordum .

O arabaya binince ben arabanın önünde durmuş öylece bekliyordum . Camı açıp " Lütfedip arabaya biner misiniz ?" Diye sordu . Aslında binmezdim ama çocuktan korkmuştum sessiz kalıp yola bakarken "Beni o p*çle karıştırma !" Dedi . Ellerim titreyerek arabanın kapısını açıp içeriye geçtim . Büyük bir sessizlik oluştu arabada . Ben merakıma yenik düşüp " Beni neden kurtardın ?" Dedim sırıtarak bana döndü ve "Önemli değil !" Dedi . İstediğim cevabı alamamıştım ama lafımı almıştım .
"Peki adın ?" Dedim mavi gözlerimi açarak . Bana kısa bir bakış atıp yoluna devam etti . Bu ne böyle ? Tamam , anladık , kurtardın , teşekkürler . Ama bu ukalalık ne ? Telefonunun çalmasıyla tüm dikkati dağıldı .
"Efendim Zayn ?" Dedi . Denilenleri dinlerken kaşlarını çattı .
"O p*ç kurusunu öyle bir dövün ki ne yaptığını anlasın , ölmek için dua etsin !" Dedi ve telefonu kapattı . Arkama yaslanıp gözümü yola çevirdim .
Korkmuştum , hem de baya ! Bu kadar tehlikeli biri beni niye kurtarmıştı ? Beni kurtarınca eline ne geçti ? Bana neden parti boyu baktı ? Kafamda bu sorular dönerken sesi titrememe sebep oldu .
"Ev adresini söyleyecek misin ?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 19, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Broken / H. S. Where stories live. Discover now